reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie dziś śluz płodny, białko jaja kurzego! Od kwietnia takiego nie miałam 😄 Szkoda że nie robiłam testów owu ale raczej czekałam na @ a nie na owulację 🤣 Wszystko mi się poprzestawiało przez ten implant. Jak nie przyjdzie okres na dniach to 12.01 testuje 😄 Mąż się śmieje że jak się uda to będzie Sylwia lub Sylwester 🤣

reklama
U mnie dziś śluz płodny, białko jaja kurzego! Od kwietnia takiego nie miałam 😄 Szkoda że nie robiłam testów owu ale raczej czekałam na @ a nie na owulację 🤣 Wszystko mi się poprzestawiało przez ten implant. Jak nie przyjdzie okres na dniach to 12.01 testuje 😄 Mąż się śmieje że jak się uda to będzie Sylwia lub Sylwester 🤣
No to 3mamy kciuki 🤞 :)

A673BCA4-3BC4-4045-8FF0-BE848BB3B43F.jpeg

15351CE3-5124-41A8-A0A5-37944FDA91F3.jpeg

Wyniki z wczoraj (23 dc)
czekam na @ 04/01 😒

Hej kobietki! Jak u was samopoczucie w Nowym Roku ?
U mnie wczoraj 6 dni przed okresem podbrzusze mnie tak bolało, ze myślałam ze okres przyjdzie. Dziś boli mnie jak na owu i czuje sie jakbym miała mokro 😂 zacznie sie nowy cykl i biorę leki na stymulację !

Witaminę b12 polecam podbić metylową , dawka 1000 , miałam tez kiedyś za niska i mega mi szybko podniosła na ładny poziom mogę ci później wkleić która konkretnie ;)
Pewnie, koniecznie! Biorę fembion cały czas i tam jest b12, teraz dokupiłam jeszcze taka psikaną pod język alenkak masz coś sprawdzonego to chętnie wypróbuje ❤️
Wczoraj pisalam ze moj sposob na przywołanie okresu to sex i wtedy jakies plamki się pojawiają... Nadal nic czyli dzien spoznienia i brzuch mnie boli, gdyby jeszcze cycki to bym sie łudziła...
Mój mąż też tak zawsze mi wywołuje okres jak już mam nadzieje to on mówi ze ma sposób na to żeby się przestać denerwować i czekać 😅 trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła!
Hej kobietki! Jak u was samopoczucie w Nowym Roku ?
U mnie wczoraj 6 dni przed okresem podbrzusze mnie tak bolało, ze myślałam ze okres przyjdzie. Dziś boli mnie jak na owu i czuje sie jakbym miała mokro 😂 zacznie sie nowy cykl i biorę leki na stymulację !
tez od kolejnego cyklu mam zacząć z dopalaczami. Chodzisz na monitoring?

reklama
Pewnie, koniecznie! Biorę fembion cały czas i tam jest b12, teraz dokupiłam jeszcze taka psikaną pod język alenkak masz coś sprawdzonego to chętnie wypróbuje ❤️

Mój mąż też tak zawsze mi wywołuje okres jak już mam nadzieje to on mówi ze ma sposób na to żeby się przestać denerwować i czekać 😅 trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła!

tez od kolejnego cyklu mam zacząć z dopalaczami. Chodzisz na monitoring?
Miałam z tej firmy , ale sama b12 twraz widzę jest w zestawie z kw foliowym i b6 jest to typowy zestaw pod zbijanie homocysteiny , ja brałam każda osobno bo to jednak było 3 lata temu :) ale dawka i firma ta
D5E914F7-C903-4BD0-A9FD-C78AA1848BA6.png

Do góry