reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Powiem Wam, ze gdyby bólem dało się potwierdzić owu to ja bym sobie dała obie ręce uciąć, ze to dziś. Ledwo chodzę, podbrzusze boli, jajniki bolą, śluzu tyle ze czuje jakby w nim pływała. Do tego taki ciągnący przeszywający ból od lędźwi aż do pośladków, normalnie boli mnie tyłek 🙈 wczoraj działaliśmy, dziś lekarz !

reklama
A ja w tym cyklu wyjątkowo mało co odczuwam…
Ani owu, ani teraz jakiś szczególnych kluc i napięć, jak w poprzednich cyklach:..
Tylko od wczoraj zwiekszona produkcja śluzu wodnistego…
No ale jeszcze sporo czasu, @ma być 7.11…
Jakoś takie mam przeczuciu ze się nie udało ale w tym miesiacu jestem oaza spokoju i się nie nakręcam…

Ja np jakichś wielkich sygnałów że mam owu to nie miałam. Chyba tylko lekki ból w podbrzuszu.
Przypomniały mi się lekcje przedślubne gdy babka z poradni rodzinnej uczyła mojego męża (😂) kalendarzyka małżeńskiego ... i w sumie zapamiętałam tylko że jeśli mam regularny cykl okresowy (28dni i ani jeden dzień we wte czy we wte ) to przed kolejnym dniem okresu mam odliczyć 14 dni i wtedy jest największe prawdopodobieństwo.
Poza tym to jedyne co było inne poza pozostałymi dniami to ''więcej wilgoci'' między nogami .

Ja np jakichś wielkich sygnałów że mam owu to nie miałam. Chyba tylko lekki ból w podbrzuszu.
Przypomniały mi się lekcje przedślubne gdy babka z poradni rodzinnej uczyła mojego męża (😂) kalendarzyka małżeńskiego ... i w sumie zapamiętałam tylko że jeśli mam regularny cykl okresowy (28dni i ani jeden dzień we wte czy we wte ) to przed kolejnym dniem okresu mam odliczyć 14 dni i wtedy jest największe prawdopodobieństwo.
Poza tym to jedyne co było inne poza pozostałymi dniami to ''więcej wilgoci'' między nogami .
Zazdroszcze 😆 ja się zwijam z bólu chwilami😞 szkoda, ze to nie idzie w parze z gwarancja owu i pęknięciem pęcherzyka

Teraz ode mnie coś z serii "głupie pytania". Może ktoś mnie oświeci 😂 czy podczas starań o dziecko można używać wibratora? Nie mówię tu o wkładaniu do srodka czegoś tylko stymulacji wibratorem łechtaczki. Czy te wibracje nie wpłyną jakoś niekorzystnie czy coś takiego? Tak mnie to zastanawia dosyć a źródła internetowe podają różne informacje 😅

Teraz ode mnie coś z serii "głupie pytania". Może ktoś mnie oświeci 😂 czy podczas starań o dziecko można używać wibratora? Nie mówię tu o wkładaniu do srodka czegoś tylko stymulacji wibratorem łechtaczki. Czy te wibracje nie wpłyną jakoś niekorzystnie czy coś takiego? Tak mnie to zastanawia dosyć a źródła internetowe podają różne informacje 😅

Nie sądzę by mogły wpłynąć niekorzystnie. Uważam że wręcz przeciwnie

Jak to powiedział raz mój ginekolog : wibracja łechtaczki zwiększa podniecenie a im większe podniecenie tym większa wilgotność a im większa wiglotność tym większa przyjemność z samej penetracji ...
Korzystaj śmiało 😉

reklama
Nie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 😍 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was 😃😘
Gratulacje!!!!!!😍

Do góry