reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Tak tak to już wyczytałam że to normalne i już się z tym pogodziłam, tylko zastanawiało mnie ile to potrwa. Z początku był to taki wyraźny ból, nie aż taki żebym musiała sięgać po tabletkę ale go czułam. Od wczorajszego wieczora jest ledwo wyczuwalny.

reklama
Mam pytanko dla tych które wiedzą że już są i miały te bóle brzucha przypominające menstruacyjne... Ile trwają te bóle ?
U mnie trwały całą ciążę 😑 w 2 trymestrze było tylko gorzej. Zawsze zaczynały się w dniu miesiączki a w cyklu kiedy zaszłam to bóle były już 6 dni przed spodziewaną miesiączką 😇

U mnie trwały całą ciążę 😑 w 2 trymestrze było tylko gorzej. Zawsze zaczynały się w dniu miesiączki a w cyklu kiedy zaszłam to bóle były już 6 dni przed spodziewaną miesiączką 😇

To ja mam bóle juz 3 dzień i mega wydęty brzuch jakbym była juz w ciąży hehe. Jak teraz sie nie udało to nie wiem co mój organizm sobie za żarcik ze mną robi. Staram sie tak nie myśleć o zbliżającym sie okresie ale no nie da sie jak musze rozpinac spodnie bo mnie boli 🙈

To ja mam bóle juz 3 dzień i mega wydęty brzuch jakbym była juz w ciąży hehe. Jak teraz sie nie udało to nie wiem co mój organizm sobie za żarcik ze mną robi. Staram sie tak nie myśleć o zbliżającym sie okresie ale no nie da sie jak musze rozpinac spodnie bo mnie boli 🙈
Co do takiego wzdętego to nie mam pojęcia bo akurat tego objawu nie miałam. Na pewno kłucie w jajnikach jeszcze było

Mnie też pobolewa brzuch od 2 dni😅 jest to zbliżone do okresu ale 100 razy lżejsze. Oprócz tego biały śluz mnie momentami zalewa😆 a do @ jeszcze daleka droga....

Dzisiaj sobie zatestowalam bo mam zapas testów w domu 🙈🙈🙈 nie spodziewalam sie nawet że cos pokaże bo to za wcześnie.
Ciężko mi powiedzieć kiedy byla owulacja bo ten cykl jakis dziwny był. Nie monitorowalam i testów nie robiłam. Owulacja niby 20 ale odczuwalne bóle 22 jakoś tak 🙈😅 w ogóle to bóle prawego jajnika mialam juz 3 dni po okresie takie jak na owulke. Dlatego ciężko mi w ogóle określić ten miesiąc 😅
Trzymam kciuki. Kiedy zamierzasz testowac? Ile juz dni po owulacji masz

reklama
Dzisiaj sobie zatestowalam bo mam zapas testów w domu 🙈🙈🙈 nie spodziewalam sie nawet że cos pokaże bo to za wcześnie.
Ciężko mi powiedzieć kiedy byla owulacja bo ten cykl jakis dziwny był. Nie monitorowalam i testów nie robiłam. Owulacja niby 20 ale odczuwalne bóle 22 jakoś tak 🙈😅 w ogóle to bóle prawego jajnika mialam juz 3 dni po okresie takie jak na owulke. Dlatego ciężko mi w ogóle określić ten miesiąc 😅
O matko fakt przecież pisałaś. Ja w pracy więc mi z głowy wypadło a czytałam 😂😂😂

Do góry