reklama
wezsietatatooo
Fanka BB :)
Ja dzień przed beta ponad 70 dostałam klasycznego okresowego wysypu. Byłam pewna, że za 3 dni @ przybędzieDobra krew pobrana, jutro po 10 wyniki. Ale jak dla mnie wiadomo jakie.
Ciazowo się wogole nie czuje, ale ta szyjkai jedynie daje do myślenia bo jest bardzo wysoko.
salamandra66
U mnie chyba pozamiatane , 20dc , 4 dni po owu i przy wizycie w wc na dwójkę wczoraj już miałam delikatne nitki krwi pomyślałam ze może śluzówka przekrwiona bo biorę od niedawna acard , ale dziś znowu wiec to chyba bardziej jakieś zaburzenia hormonalne
Bibi89
Moze niski progesteron?U mnie chyba pozamiatane , 20dc , 4 dni po owu i przy wizycie w wc na dwójkę wczoraj już miałam delikatne nitki krwi pomyślałam ze może śluzówka przekrwiona bo biorę od niedawna acard , ale dziś znowu wiec to chyba bardziej jakieś zaburzenia hormonalne
salamandra66
Możliwe choć piersi już bolą jak od każdej owu , ale ja mam często takie historieMoze niski progesteron?
Ostatnia edycja:
Jula19
Odebrałam swoje wyniki, nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Ale załamałam się jakoś. Niepokoi mnie ta insulina...;(.
Chętnie poznam Wasze opinie.
Glukoza: mmol/L
Na czczo: 4,6
Po 1 h: 5,7
Po 2 h: 5,5
Insulina: uIU/dl
Na czczo: 4,3
Po 1 h: 67,3
Po 2 h: 73,6.
Reszta wyników wyników zdjęciach.
Załączniki
Bibi89
Ferrytyna stanowczo za niska ... do ciąży minimum 50 powinna być. Za to kwas foliowy bym chwilowo odstawiła, albo co drugi dzień lub mniejszą dawkaOdebrałam swoje wyniki, nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Ale załamałam się jakoś. Niepokoi mnie ta insulina...;(.
Witamina D - piękna
Jula19
Tak jedynie ta witamina jest w porządku.Ferrytyna stanowczo za niska ... do ciąży minimum 50 powinna być. Za to kwas foliowy bym chwilowo odstawiła, albo co drugi dzień lub mniejszą dawka
Witamina D - piękna
A ta ferrytyna jak podnieść?
Ostatnio przez miesiąc brałam te witaminy prena caps tak jak napisane 2 kapsułki dziennie I tam jest właśnie quatrefolic 800 ug.
reklama
Bibi89
Jeśli chodzi o ferrytyne to polecam na insta profil Pauliny IhnatowiczTak jedynie ta witamina jest w porządku.
A ta ferrytyna jak podnieść?
Ostatnio przez miesiąc brałam te witaminy prena caps tak jak napisane 2 kapsułki dziennie I tam jest właśnie quatrefolic 800 ug.
Podziel się: