reklama
Madame83
Fanka BB :)
Nie trzeba na czczo i godzina też obojętna, i tak wydziela się pulsacyjnie, więc nie wiadomo na co trafisz. Teoretycznie żeby mieć pewny wynik powinno się go badać 3 dni pod rząd o stałej porze i uśrednić. Tyle teoriiDziewczyny czy progesteron można badać po południu? Czy powinno sie rano i na czczo?
Bibi89
Zastanawiam się czy sie nie wybrać w poniedziałek bo biore teraz ten progesteron od 2 dni i ciekawe jak wpłynie na wynikNie trzeba na czczo i godzina też obojętna, i tak wydziela się pulsacyjnie, więc nie wiadomo na co trafisz. Teoretycznie żeby mieć pewny wynik powinno się go badać 3 dni pod rząd o stałej porze i uśrednić. Tyle teorii
U
użytkowniczka Co
Gość
Nie dostałam dziś okresu, test negatywny. Robiłam przed chwilą.
Pewnie przez stres się przesunie, choć nigdy tak nie miałam i żadne sytuacje stresowe nie przesuwały okresu. Czyli muszę przełożyć monitoring na inny dzień Zawsze coś.
Pewnie przez stres się przesunie, choć nigdy tak nie miałam i żadne sytuacje stresowe nie przesuwały okresu. Czyli muszę przełożyć monitoring na inny dzień Zawsze coś.
U
użytkowniczka Co
Gość
Wiem, że testów nie odczytuje się po czasie, ale pojawiła się druga kreska właśnie i zaczęłam się śmiać, że chociaż fabryczną drugą mogę zobaczyć i trochę poprawiło mi to humor
olka11135
Wiem, że testów nie odczytuje się po czasie, ale pojawiła się druga kreska właśnie i zaczęłam się śmiać, że chociaż fabryczną drugą mogę zobaczyć i trochę poprawiło mi to humor
Wiem, że jesteś na ten cykl nastawiona na nie, ale ja bym zbadała betę w poniedziałek jak Ci okres nie przyjdzie. Ostatnio tu gdzieś na forum była dziewczyna z betą ponad 400 i negatywnym testem sikanym. Nie wiem co było dalej z tą ciążą, ale różnie bywa. Ja jakoś nie ufam tym sikańcom
U
użytkowniczka Co
Gość
Myślę, że jutro przyjdzie, a nadzieję na cokolwiek robi mi tylko to, że nie wysypało mi twarzy jak zawsze przed okresem jak nie przyjdzie to na pewno w poniedziałek zrobię betę.Wiem, że jesteś na ten cykl nastawiona na nie, ale ja bym zbadała betę w poniedziałek jak Ci okres nie przyjdzie. Ostatnio tu gdzieś na forum była dziewczyna z betą ponad 400 i negatywnym testem sikanym. Nie wiem co było dalej z tą ciążą, ale różnie bywa. Ja jakoś nie ufam tym sikańcom
Ja zrobiłam już tyle testów, że myślę, że chociaż jeden by coś wykrył, gdyby była ciąża
Dawaj fote!Wiem, że testów nie odczytuje się po czasie, ale pojawiła się druga kreska właśnie i zaczęłam się śmiać, że chociaż fabryczną drugą mogę zobaczyć i trochę poprawiło mi to humor
Madame83
A zrób jeszcze jeden test i sprawdź, czy po czasie coś się pojawi. Oczywiście nie mam na myśli jutro rano, ale tak do godzinki jakiś cień chociaż. U mnie cienie po czasie pojawiały się jak coś było na rzeczy, zawsze. I mogą sobie mówić co chcą, ale wiem, co widziałam.Wiem, że testów nie odczytuje się po czasie, ale pojawiła się druga kreska właśnie i zaczęłam się śmiać, że chociaż fabryczną drugą mogę zobaczyć i trochę poprawiło mi to humor
reklama
Magda 1996
Czekamy na fotkę ja jestem dopiero dzień po owulacji więc jeszcze sobie poczekam troszkę ale zdjęcie chętnie zobaczę, może mi też poprawi humorMyślę, że jutro przyjdzie, a nadzieję na cokolwiek robi mi tylko to, że nie wysypało mi twarzy jak zawsze przed okresem jak nie przyjdzie to na pewno w poniedziałek zrobię betę.
Ja zrobiłam już tyle testów, że myślę, że chociaż jeden by coś wykrył, gdyby była ciąża
Podziel się: