reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny czy progesteron można badać po południu? Czy powinno sie rano i na czczo?
Nie trzeba na czczo i godzina też obojętna, i tak wydziela się pulsacyjnie, więc nie wiadomo na co trafisz. Teoretycznie żeby mieć pewny wynik powinno się go badać 3 dni pod rząd o stałej porze i uśrednić. Tyle teorii😉

Nie trzeba na czczo i godzina też obojętna, i tak wydziela się pulsacyjnie, więc nie wiadomo na co trafisz. Teoretycznie żeby mieć pewny wynik powinno się go badać 3 dni pod rząd o stałej porze i uśrednić. Tyle teorii😉
Zastanawiam się czy sie nie wybrać w poniedziałek bo biore teraz ten progesteron od 2 dni i ciekawe jak wpłynie na wynik

Wiem, że testów nie odczytuje się po czasie, ale pojawiła się druga kreska właśnie i zaczęłam się śmiać, że chociaż fabryczną drugą mogę zobaczyć i trochę poprawiło mi to humor😂

Wiem, że jesteś na ten cykl nastawiona na nie, ale ja bym zbadała betę w poniedziałek jak Ci okres nie przyjdzie. Ostatnio tu gdzieś na forum była dziewczyna z betą ponad 400 i negatywnym testem sikanym. Nie wiem co było dalej z tą ciążą, ale różnie bywa. Ja jakoś nie ufam tym sikańcom :D

Wiem, że jesteś na ten cykl nastawiona na nie, ale ja bym zbadała betę w poniedziałek jak Ci okres nie przyjdzie. Ostatnio tu gdzieś na forum była dziewczyna z betą ponad 400 i negatywnym testem sikanym. Nie wiem co było dalej z tą ciążą, ale różnie bywa. Ja jakoś nie ufam tym sikańcom :D
Myślę, że jutro przyjdzie, a nadzieję na cokolwiek robi mi tylko to, że nie wysypało mi twarzy jak zawsze przed okresem😂 jak nie przyjdzie to na pewno w poniedziałek zrobię betę.
Ja zrobiłam już tyle testów, że myślę, że chociaż jeden by coś wykrył, gdyby była ciąża😅

Wiem, że testów nie odczytuje się po czasie, ale pojawiła się druga kreska właśnie i zaczęłam się śmiać, że chociaż fabryczną drugą mogę zobaczyć i trochę poprawiło mi to humor😂
A zrób jeszcze jeden test i sprawdź, czy po czasie coś się pojawi. Oczywiście nie mam na myśli jutro rano, ale tak do godzinki😘 jakiś cień chociaż. U mnie cienie po czasie pojawiały się jak coś było na rzeczy, zawsze. I mogą sobie mówić co chcą, ale wiem, co widziałam.

reklama
Myślę, że jutro przyjdzie, a nadzieję na cokolwiek robi mi tylko to, że nie wysypało mi twarzy jak zawsze przed okresem😂 jak nie przyjdzie to na pewno w poniedziałek zrobię betę.
Ja zrobiłam już tyle testów, że myślę, że chociaż jeden by coś wykrył, gdyby była ciąża😅
Czekamy na fotkę 😁 ja jestem dopiero dzień po owulacji😁 więc jeszcze sobie poczekam troszkę 😅 ale zdjęcie chętnie zobaczę, może mi też poprawi humor 😅

Do góry