reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Piękna Śląska okolica, z parkiem Grodek w okolicy :)
To prawda byliśmy w wakacje z młodym i mega widoki tam ;)

Ja po tej wigilii pracowniczej , trochę dłużej zostałam niż planowałam no i winka się napiłam ;) ale luzik , nawet trochę potanczylam , pośpiewałam , fajnie było :) dziś w planie ogarnąć chatę , kosmetyczka i muszę młodemu jechać kupić jakieś eleganckie ciuchy na święta, bo wyrósł mi z wszystkich koszul 🙈 a jak wasze plany dziewczyny ?
Coś szykujecie już na święta ?
Ja chyba w tyg zacznę bo trochę tego mam do zrobienia bo w święta młody ma jeszcze przyjęcie urodzinowe, muszę rozplanować wszystko 🙈

reklama
Dzień Dobry Wam w tę przedświąteczną sobotę 😁 Zdecydowałam się zrobić dziś B12 i sprawdzić, czy kwas foliowy odpowiednio się przyswaja, a więc czekam na wyniki. Równo za tydzień powinna się zacząć @ więc powoli wkraczam w nerwowy tydzień. Od rana już myśli, że pewnie się nie udało i nastawianie powoli na styczeń :oops:
Ja tez wchodzę w wielki tydzień 😂 dzis 5-6dpo i też milion myśli, bo niby człowiek się nie nastawia ale presja taka duża 😂😂 chyba powoli mogę zacząć doszukiwać się objaw zagnieżdżania 😂😂😂

A tak serio to ja nigdy nic nie czuje, ale wczoraj czułam lewy jajnik kilka razy w ciągu dnia, nie był to nie wiadomo jaki ból ale czułam, a właśnie z lewego była owu. Albo po prostu po raz pierwszy się na tym skupiłam, może nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi 🤷🏽‍♀️

To prawda byliśmy w wakacje z młodym i mega widoki tam ;)

Ja po tej wigilii pracowniczej , trochę dłużej zostałam niż planowałam no i winka się napiłam ;) ale luzik , nawet trochę potanczylam , pośpiewałam , fajnie było :) dziś w planie ogarnąć chatę , kosmetyczka i muszę młodemu jechać kupić jakieś eleganckie ciuchy na święta, bo wyrósł mi z wszystkich koszul 🙈 a jak wasze plany dziewczyny ?
Coś szykujecie już na święta ?
Ja chyba w tyg zacznę bo trochę tego mam do zrobienia bo w święta młody ma jeszcze przyjęcie urodzinowe, muszę rozplanować wszystko 🙈
Boże święta juz za tydzień a ja dalej nie mam prezentu dla Niemęża 😂😂😂 licze na to ze bede mogła mu dać test ciążowy ahhahah

A tak serio, co kupujecie swoim partnerom? Szukam inspiracji

Ja tez wchodzę w wielki tydzień 😂 dzis 5-6dpo i też milion myśli, bo niby człowiek się nie nastawia ale presja taka duża 😂😂 chyba powoli mogę zacząć doszukiwać się objaw zagnieżdżania 😂😂😂

A tak serio to ja nigdy nic nie czuje, ale wczoraj czułam lewy jajnik kilka razy w ciągu dnia, nie był to nie wiadomo jaki ból ale czułam, a właśnie z lewego była owu. Albo po prostu po raz pierwszy się na tym skupiłam, może nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi 🤷🏽‍♀️
Ja jeszcze wczoraj miałam gniecenie w brzuchu i twierdziłam, że zagnieźdzenie, a dziś już twierdzę, że nic z tego :oops:

Boże święta juz za tydzień a ja dalej nie mam prezentu dla Niemęża 😂😂😂 licze na to ze bede mogła mu dać test ciążowy ahhahah

A tak serio, co kupujecie swoim partnerom? Szukam inspiracji
Mój chce jakaś kamerkę do auta ma mi podesłać link żebym dziadostwa nie kupiła bo nie bardzo się znam 🙈 taka niespodzianka 😂

reklama
Dlatego mowie ze wchodzimy w tydzień gdzie ból łokcia może oznaczać ciążę 😂😂😂😂
Ja mam dzisiaj jakieś skurcze. W zeszłym miesiacu tez miałam i przyszedł okres, wiec teraz na chłodno. Stary będzie miał w styczniu randkę z pudełkiem na spermę 🤣 ale jeszcze nic nie mówię, nie będę mu psuć humoru na swieta 😁

Do góry