reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja mam dzisiaj jakieś skurcze. W zeszłym miesiacu tez miałam i przyszedł okres, wiec teraz na chłodno. Stary będzie miał w styczniu randkę z pudełkiem na spermę 🤣 ale jeszcze nic nie mówię, nie będę mu psuć humoru na swieta 😁
Ja tez Niemęża będę musiała chyba wysłać jeśli nie pyknie teraz

reklama
Dziewczyny, miałam dziś umówioną telekonsultację z ginekologiem. No i dzwoni telefon i pan doktor pyta w czym może pomóc. Mówię ogólnie o co chodzi i że potrzebuję skierowania na badania i ewentualnie jakieś wskazówki, co robić. Pan pyta, czy badaliśmy nasienie. Mówię, że jeszcze nie, na razie chciałam przyjrzeć się moim hormonom. I nagle słyszę "cześć kochanie". Zgłupiałam i zrobiło mi się gorąco. Wiecie, że mój ślubny, własny, odobisty mąż mnie tak wkręcił, że go nie poznałam? 😂😂😂 Myślałam, że go zabiję 😁 z tego wszystkiego gdy zadzwonił prawdziwy lekarz to wyszłam na jakąś panią RODO, bo na wstępie zapytałam, czy nie chce mnie zapytać o PESEL i imię i nazwisko 😂😂😂 Koniec końców mam skierowanie na większość badań z I i II etapu z listy @olka11135 (te, które mam w pakiecie PZU, kilka płacę, więc skierowania nie potrzebuję). No i 3dc, czyli pierwsze badania w poniedziałek, więc nie bedzie winka na jutrzejszym pieczeniu ciasteczek świątecznych z koleżankami🤷‍♀️😁 takie życie... 😄

Dziewczyny, miałam dziś umówioną telekonsultację z ginekologiem. No i dzwoni telefon i pan doktor pyta w czym może pomóc. Mówię ogólnie o co chodzi i że potrzebuję skierowania na badania i ewentualnie jakieś wskazówki, co robić. Pan pyta, czy badaliśmy nasienie. Mówię, że jeszcze nie, na razie chciałam przyjrzeć się moim hormonom. I nagle słyszę "cześć kochanie". Zgłupiałam i zrobiło mi się gorąco. Wiecie, że mój ślubny, własny, odobisty mąż mnie tak wkręcił, że go nie poznałam? 😂😂😂 Myślałam, że go zabiję 😁 z tego wszystkiego gdy zadzwonił prawdziwy lekarz to wyszłam na jakąś panią RODO, bo na wstępie zapytałam, czy nie chce mnie zapytać o PESEL i imię i nazwisko 😂😂😂 Koniec końców mam skierowanie na większość badań z I i II etapu z listy @olka11135 (te, które mam w pakiecie PZU, kilka płacę, więc skierowania nie potrzebuję). No i 3dc, czyli pierwsze badania w poniedziałek, więc nie bedzie winka na jutrzejszym pieczeniu ciasteczek świątecznych z koleżankami🤷‍♀️😁 takie życie... 😄
Hahahahahhahahaha ale Cie wkręcił 😂😂

Boże święta juz za tydzień a ja dalej nie mam prezentu dla Niemęża 😂😂😂 licze na to ze bede mogła mu dać test ciążowy ahhahah

A tak serio, co kupujecie swoim partnerom? Szukam inspiracji
Nic 😁 w sensie raczej drobnostkę, symbolicznie. Spędzamy święta z mamami. Ja nie chciałam, żeby biegały po centrach w poszukiwaniu prezentów i uzgodniliśmy, że kupujemy symboliczny prezent w postaci na przykład dobrej kawy i tyle :)

A dostałaś już okres?

reklama
Do góry