reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A zrób jeszcze jeden test i sprawdź, czy po czasie coś się pojawi. Oczywiście nie mam na myśli jutro rano, ale tak do godzinki😘 jakiś cień chociaż. U mnie cienie po czasie pojawiały się jak coś było na rzeczy, zawsze. I mogą sobie mówić co chcą, ale wiem, co widziałam.
Dostałam okres wiec już nieważne 😂

Wspolczuje ale z tą mocą zgadzam się coś w tym jest tak samo czasem beta wywołuje spóźniający się okres 🤣
Plus jest taki, że zaczął się nowy cykl i z nim nowa szansa. Jak myślicie, iść na monitoring 30.12 w 13dc czy 3.01 w 17dc? Zastanawia mnie czy w 17dc zobaczy coś jeśli byłoby po owulacji, więc wydaje mi się, że ten 30.12 chyba lepszy

Plus jest taki, że zaczął się nowy cykl i z nim nowa szansa. Jak myślicie, iść na monitoring 30.12 w 13dc czy 3.01 w 17dc? Zastanawia mnie czy w 17dc zobaczy coś jeśli byłoby po owulacji, więc wydaje mi się, że ten 30.12 chyba lepszy
Też myślę, że 30.12 lepiej. Czyli zaczynamy razem nowy cykl😍🙂

Hej dziewczyny, ja miałam mieć wizytę w czwartek ale byłam jednak dziś u nowej ginekolog i okazało się, że z tego cyklu nic nie będzie... Owulacja prawdopodobnie była ale endometrium tylko 5mm więc raczej szans na ciążę z takim endometrium nie ma... Ehhh... Jak nie problemy z owulacjami to z endometrium po zabiegu... Ciągle pod górkę...

reklama
Do góry