reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej dziewczyny poradzicie proszę czy wynik TSH 3,2 jest ok przy staraniach ? Niby jest w normie aczkolwiek czytałam że przy staraniach powinien być niższy niż 2.5. czy może utrudniać zajście w ciążę ? Czy jednak lekarz powinien przepisać leki na obniżenie?
Mi przy 2.3 lekarz nic nie mówił ale tak jak już wspominałam ważne jest nie tylko TSH ale też FT3 i FT4 i te przeciwciała których nazw nie pamiętam (chyba ATPo i to drugie)

No właśnie! Tutaj się naczytałam i zaczelam sie bać ale przynajmniej wiem, że jeśli tak się stanie to to nie jest moja wina tylko organizm tak zadecydował 🤷🏽‍♀️
Ot co. Albo można dopytać, bo jednak po przesianiu informacji o zalanych testach i cyklach bezowulacyjnych można się sporo dowiedziec. Jak na przykład info o badaniach od @olka11135
Ja bym nie zbadała progesteronu, okres by przyszedł i byłabym pewna, że sobie wkręcam cienie po czasie na każdym teście.
I kilka takich cykli i wakacje w Toszku
Moja znajoma, całkiem niedawno, straciła ciążę bliźniaczą w 26 tyg... nie wnikałam co się stało ale wiem ze psychicznie dziewczyna jest zniszczona... 😔😔 to musi być okropny ból 😔
a tutaj jesteś w stanie znaleźć wsparcie u osób, które temat przerabiały. Nikt tak nie zrozumie sytuacji człowieka, jak drugi człowiek w tej samej sytuacji.

reklama
Do góry