Zazdro! Zatem po pomidorowej u mnie, wbijamy do Ciebie na churros!Barcelona!
Wcale nie tak ciepło obecnie tylko 11 stopni
reklama
Też mam takie obawy. Pewnie jak bym olała forum, to bym dalej żyła w tej błogiej nieświadomościJa właśnie tego się boję, że jak już w koncu kiedys zobacze te 2 kreski to może okazać się biochem
Bibi89
Fanka BB :)
No właśnie! Tutaj się naczytałam i zaczelam sie bać ale przynajmniej wiem, że jeśli tak się stanie to to nie jest moja wina tylko organizm tak zadecydowałTeż mam takie obawy. Pewnie jak bym olała forum, to bym dalej żyła w tej błogiej nieświadomości
Madame83
Ja bym nie zbadała progesteronu, okres by przyszedł i byłabym pewna, że sobie wkręcam cienie po czasie na każdym teście.Też mam takie obawy. Pewnie jak bym olała forum, to bym dalej żyła w tej błogiej nieświadomości
Bibi89
Mi przy 2.3 lekarz nic nie mówił ale tak jak już wspominałam ważne jest nie tylko TSH ale też FT3 i FT4 i te przeciwciała których nazw nie pamiętam (chyba ATPo i to drugie)Hej dziewczyny poradzicie proszę czy wynik TSH 3,2 jest ok przy staraniach ? Niby jest w normie aczkolwiek czytałam że przy staraniach powinien być niższy niż 2.5. czy może utrudniać zajście w ciążę ? Czy jednak lekarz powinien przepisać leki na obniżenie?
Ot co. Albo można dopytać, bo jednak po przesianiu informacji o zalanych testach i cyklach bezowulacyjnych można się sporo dowiedziec. Jak na przykład info o badaniach od @olka11135No właśnie! Tutaj się naczytałam i zaczelam sie bać ale przynajmniej wiem, że jeśli tak się stanie to to nie jest moja wina tylko organizm tak zadecydował
I kilka takich cykli i wakacje w ToszkuJa bym nie zbadała progesteronu, okres by przyszedł i byłabym pewna, że sobie wkręcam cienie po czasie na każdym teście.
a tutaj jesteś w stanie znaleźć wsparcie u osób, które temat przerabiały. Nikt tak nie zrozumie sytuacji człowieka, jak drugi człowiek w tej samej sytuacji.Moja znajoma, całkiem niedawno, straciła ciążę bliźniaczą w 26 tyg... nie wnikałam co się stało ale wiem ze psychicznie dziewczyna jest zniszczona... to musi być okropny ból
A co się dzieje z @Lebkuchen_mum ?
Bibi89
O właśnie dziś o niej myslalam ... mam nadzieję że wszystko okA co się dzieje z @Lebkuchen_mum ?
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Mam nadzieje, że się do nas jeszcze odezwie.A co się dzieje z @Lebkuchen_mum ?
Podziel się: