reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja tak rzuciłam z tym progesteronem bo on był rzeczywiście niski. I owszem niby sporo ciąż to biochemiczne, ale jednak to może pokazywać, że w ciąże się zachodzi, ale jest jakiś problem z jej utrzymaniem. A proga łatwo podnieść i problem można szybko rozwiązać. Ja po owu miałam 14. Teraz mam ok 20, beta mi rośnie w normie, ale wolno. Także nadal nie wiem czy coś będzie z tej ciąży 🤷‍♀️
@olka11135 kiedy idziesz do lekarza?

reklama
Hej dziewczyny poradzicie proszę czy wynik TSH 3,2 jest ok przy staraniach ? Niby jest w normie aczkolwiek czytałam że przy staraniach powinien być niższy niż 2.5. czy może utrudniać zajście w ciążę ? Czy jednak lekarz powinien przepisać leki na obniżenie?

Ja właśnie tego się boję, że jak już w koncu kiedys zobacze te 2 kreski to może okazać się biochem 😔
Doskonale pamiętam ten pierwszy raz. Nauczona doświadczeniem, że po zajściu w ciążę po +/- 8 miesiącach rodzi się dziecko bardzo się ucieszyłam widząc dwie kreski. I tak samo bardzo było mi smutno, gdy kolejnego dnia rano ujrzałam tę biel. Tym razem byłam bardziej sceptycznie nastawiona, a już po tym pierwszym progesteronie nie miałam złudzeń.
Ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze i nasz dzień nadejdzie 💚❤️

Hej dziewczyny poradzicie proszę czy wynik TSH 3,2 jest ok przy staraniach ? Niby jest w normie aczkolwiek czytałam że przy staraniach powinien być niższy niż 2.5. czy może utrudniać zajście w ciążę ? Czy jednak lekarz powinien przepisać leki na obniżenie?
Za dużo. Poniżej dwa, a najlepiej około 1-1,5. Ale gdybym miała np. 1,8 to nie zbijałabym na siłę dla idei.

reklama
Do góry