Bo zalewaszI nawet nasikać na test nie porafisz
reklama
Magda 1996
Fanka BB :)
Hej dziewczyny nadrobiłam wszystkie posty poprawilyscie mi dzień ja tak jak pisałam miałam okres i od 13 stwierdzialam ze będziemy działać co drugi dzień także dzisiaj przerwa a jutro planowana owulka więc dziej po owulce jeszcze dotankuje więc będę się testować przed nowym rokiem zobaczymy co przyniesie koniec tego roku
U
użytkowniczka Co
Gość
Trzymam kciuki!Hej dziewczyny nadrobiłam wszystkie posty poprawilyscie mi dzień ja tak jak pisałam miałam okres i od 13 stwierdzialam ze będziemy działać co drugi dzień także dzisiaj przerwa a jutro planowana owulka więc dziej po owulce jeszcze dotankuje więc będę się testować przed nowym rokiem zobaczymy co przyniesie koniec tego roku
Madame83
Dziewczyny, dziś 25 dc, takie mam wyniki... Nie rozumiem o co chodzi z tą zmianą wartości referencyjnych, bo jak sprawdzam to wg jednych stron ciąża jest, gdy wynik jest powyżej 5, wg innych poniżej 10 ciążę można wykluczyć. Miało mi to badanie coś wyjaśnić a jeszcze bardziej nic nie wiem... I do tego ten progesteron, czy jest szansa, aby wzrósł? Bo na moje oko ten prog jest okresowy. Miałyście z czymś takim do czynienia?
Załączniki
Bibi89
Hmmm dziwne... ja tako prog mialam jak mi się okres spóźniał i mialam plamienia ... raczej niski chybaDziewczyny, dziś 25 dc, takie mam wyniki... Nie rozumiem o co chodzi z tą zmianą wartości referencyjnych, bo jak sprawdzam to wg jednych stron ciąża jest, gdy wynik jest powyżej 5, wg innych poniżej 10 ciążę można wykluczyć. Miało mi to badanie coś wyjaśnić a jeszcze bardziej nic nie wiem... I do tego ten progesteron, czy jest szansa, aby wzrósł? Bo na moje oko ten prog jest okresowy. Miałyście z czymś takim do czynienia?
Madame83
No właśnie jest niski, z tego co kojarzę z różnych wątków to wiele dziewczyn pisało, że koło 11 to już jest niski. Nie plamię, chyba jestem jeszcze przed okresem, cykle w ostatnim roku 21-28 dni, większość 26, ostatnie dwa 23 dni. Nic nie rozumiem z tego...Hmmm dziwne... ja tako prog mialam jak mi się okres spóźniał i mialam plamienia ... raczej niski chyba
olka11135
Dziewczyny, dziś 25 dc, takie mam wyniki... Nie rozumiem o co chodzi z tą zmianą wartości referencyjnych, bo jak sprawdzam to wg jednych stron ciąża jest, gdy wynik jest powyżej 5, wg innych poniżej 10 ciążę można wykluczyć. Miało mi to badanie coś wyjaśnić a jeszcze bardziej nic nie wiem... I do tego ten progesteron, czy jest szansa, aby wzrósł? Bo na moje oko ten prog jest okresowy. Miałyście z czymś takim do czynienia?
Według mnie progesteron nie rokuje dobrze. Z tego co wszędzie widziałam to by utrzymać ciąże powinien być min. 11, z tym że on się waha w ciągu doby nawet do 50%
Bibi89
Moze warto tą bete za 2 dni powtórzyć? Chociaz wg tego laboratorium to beta powyżej 25 oznacza ciążę? Czy ja dobrze widzę?No właśnie jest niski, z tego co kojarzę z różnych wątków to wiele dziewczyn pisało, że koło 11 to już jest niski. Nie plamię, chyba jestem jeszcze przed okresem, cykle w ostatnim roku 21-28 dni, większość 26, ostatnie dwa 23 dni. Nic nie rozumiem z tego...
reklama
Hope99
U mnie tak to wyglądało przy biochemie. Za niski progesteron i dosyć niska beta i po 2, 3 dniach był słaby przyrost a po paru normalny okres.Dziewczyny, dziś 25 dc, takie mam wyniki... Nie rozumiem o co chodzi z tą zmianą wartości referencyjnych, bo jak sprawdzam to wg jednych stron ciąża jest, gdy wynik jest powyżej 5, wg innych poniżej 10 ciążę można wykluczyć. Miało mi to badanie coś wyjaśnić a jeszcze bardziej nic nie wiem... I do tego ten progesteron, czy jest szansa, aby wzrósł? Bo na moje oko ten prog jest okresowy. Miałyście z czymś takim do czynienia?
Podziel się: