reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Nie wiem dokładnie jakie są teraz rekomendacje bo ogolnie u endo nie byłam 3 lata 🙈 twraz planuje niedługo isc , bo leki biorę od rodzinnego i sprawdzam poziomy sobie sama 😂 ale ogolnie pamietam jak endo mi mówił ze przy staraniach wynik do 2,5 jest ok , a do 2 idealny ;)
Ja to może za słabo jestem narazie wkrecona w te starania 🙈 narazie planuje się zmotywować żeby isc do gina po skierowanie na hormony

reklama
Ja mówiłam, ze jestem po blokadzie hormonalnej, przed tym miałam robione wszystkie badania i lekarze kazali się wstrzymać po odstawieniu blokad kilka cykli ze względu na hiperowulacje i wysokie ryzyko ciąży mnogiej, niekoniecznie podwójnej. Na to otrzymałam odpowiedź, że zdrowa kobieta może mieć do dwóch cykli bezowulacyjnych 🤦‍♀️ Dobrze, że nie mówiłam, że te hiperowulacje to praktycznie w każdym cyklu, bo pewnie by mnie zdiagnozowały jako PCOS. Wcześniej się wydałam w niepotrzebne potyczki słowne z dziewczyna, która miała problem z tym, że inna dziewczyna zamiast słowa „seks” używała „przytulanek”. Cała ideologia, która została do tego dopisana to był po prostu hit.
Kojarzę te rozmowę na temat "przytulanek" 🤦‍♀️ serio czasem jak się to czyta, to się człowiek boi odezwać. I wiecie co, szkoda mi tych dziewczyn, które pierwszy raz zadają pytanie o to, czy widać kreskę, bo są podekscytowane itd. A tu zaraz jeb na ziemię, test negatywny/zalany/nic nie widac/źle zrobiony, tylko beta i w ogóle podziękuj grzecznie i słuchaj mądrzejszych... Jest kilka osób, które niczym wyrocznia oznajmiają swoje mądrości i nie ma dyskusji🤷‍♀️

Kojarzę te rozmowę na temat "przytulanek" 🤦‍♀️ serio czasem jak się to czyta, to się człowiek boi odezwać. I wiecie co, szkoda mi tych dziewczyn, które pierwszy raz zadają pytanie o to, czy widać kreskę, bo są podekscytowane itd. A tu zaraz jeb na ziemię, test negatywny/zalany/nic nie widac/źle zrobiony, tylko beta i w ogóle podziękuj grzecznie i słuchaj mądrzejszych... Jest kilka osób, które niczym wyrocznia oznajmiają swoje mądrości i nie ma dyskusji🤷‍♀️
Ta jedna użytkowniczka od zalanych testów na każdy temat jest najmądrzejsza😅 Właśnie to ona za każdym razem komentuje wszystko co ja piszę, a dwa lata temu co chwilę prowadziłam z nią dyskusje, bo była najmądrzejsza na każdy temat, o którym nawet nie miała pojęcia i pisała w taki sposób, że dziewczynom było przykro. No ale wiesz, ona robi testy od 20 lat to jest ekspertką w tej dziedzinie, co my tam wiemy.

Dokładnie! 😂 Przynajmniej dobry nick sobie wybrała 😂 a wiesz, że ja myślę że Ci w tym cyklu pozytywny test w końcu wyjdzie? 🙂
Dzięki❤️ ja myślę, że sobie jeszcze długo poczekam na pozytyw😅
Postanowiłam, że zrobię sobie plan rzeczy do zrobienia, żeby nie myśleć w ogóle o dziecku i zobaczymy czy się sprawdza odpuszczenie😂

Dzięki❤️ ja myślę, że sobie jeszcze długo poczekam na pozytyw😅
Postanowiłam, że zrobię sobie plan rzeczy do zrobienia, żeby nie myśleć w ogóle o dziecku i zobaczymy czy się sprawdza odpuszczenie😂
Tylko czy to się da, nie myśleć o tym w ogóle, jak się bardzo chce?... Jaki tam cień miałaś dzisiaj? Widoczny na zdjęciu? 😉

Tylko czy to się da, nie myśleć o tym w ogóle, jak się bardzo chce?... Jaki tam cień miałaś dzisiaj? Widoczny na zdjęciu? 😉
Na zdjęciu nic nie widać. Pewnie go sobie wymyśliłam i już wyrzuciłam wszystkie testy.
Nie robię jutro testu, bo i tak nie mam, więc poczekam na okres.
Nie mam pojęcia czy tak się da, ale mam nadzieję, że dam radę😅

Mój syn właśnie jak to pisałam posmarował mi włosy kremem🤦🏻‍♀️

Człowiekowi się wydaje, że jest całkiem mądry, wykształcony, coś tam w życiu osiągnął. A tu na forum bajbibum dowiadujesz się, ze jednak jesteś idiota 🤣

reklama
Do góry