reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Nie wiem dokładnie jakie są teraz rekomendacje bo ogolnie u endo nie byłam 3 lata 🙈 twraz planuje niedługo isc , bo leki biorę od rodzinnego i sprawdzam poziomy sobie sama 😂 ale ogolnie pamietam jak endo mi mówił ze przy staraniach wynik do 2,5 jest ok , a do 2 idealny ;)
Ja to może za słabo jestem narazie wkrecona w te starania 🙈 narazie planuje się zmotywować żeby isc do gina po skierowanie na hormony

reklama
Ja mówiłam, ze jestem po blokadzie hormonalnej, przed tym miałam robione wszystkie badania i lekarze kazali się wstrzymać po odstawieniu blokad kilka cykli ze względu na hiperowulacje i wysokie ryzyko ciąży mnogiej, niekoniecznie podwójnej. Na to otrzymałam odpowiedź, że zdrowa kobieta może mieć do dwóch cykli bezowulacyjnych 🤦‍♀️ Dobrze, że nie mówiłam, że te hiperowulacje to praktycznie w każdym cyklu, bo pewnie by mnie zdiagnozowały jako PCOS. Wcześniej się wydałam w niepotrzebne potyczki słowne z dziewczyna, która miała problem z tym, że inna dziewczyna zamiast słowa „seks” używała „przytulanek”. Cała ideologia, która została do tego dopisana to był po prostu hit.
Kojarzę te rozmowę na temat "przytulanek" 🤦‍♀️ serio czasem jak się to czyta, to się człowiek boi odezwać. I wiecie co, szkoda mi tych dziewczyn, które pierwszy raz zadają pytanie o to, czy widać kreskę, bo są podekscytowane itd. A tu zaraz jeb na ziemię, test negatywny/zalany/nic nie widac/źle zrobiony, tylko beta i w ogóle podziękuj grzecznie i słuchaj mądrzejszych... Jest kilka osób, które niczym wyrocznia oznajmiają swoje mądrości i nie ma dyskusji🤷‍♀️

Kojarzę te rozmowę na temat "przytulanek" 🤦‍♀️ serio czasem jak się to czyta, to się człowiek boi odezwać. I wiecie co, szkoda mi tych dziewczyn, które pierwszy raz zadają pytanie o to, czy widać kreskę, bo są podekscytowane itd. A tu zaraz jeb na ziemię, test negatywny/zalany/nic nie widac/źle zrobiony, tylko beta i w ogóle podziękuj grzecznie i słuchaj mądrzejszych... Jest kilka osób, które niczym wyrocznia oznajmiają swoje mądrości i nie ma dyskusji🤷‍♀️
Ta jedna użytkowniczka od zalanych testów na każdy temat jest najmądrzejsza😅 Właśnie to ona za każdym razem komentuje wszystko co ja piszę, a dwa lata temu co chwilę prowadziłam z nią dyskusje, bo była najmądrzejsza na każdy temat, o którym nawet nie miała pojęcia i pisała w taki sposób, że dziewczynom było przykro. No ale wiesz, ona robi testy od 20 lat to jest ekspertką w tej dziedzinie, co my tam wiemy.

Dokładnie! 😂 Przynajmniej dobry nick sobie wybrała 😂 a wiesz, że ja myślę że Ci w tym cyklu pozytywny test w końcu wyjdzie? 🙂
Dzięki❤️ ja myślę, że sobie jeszcze długo poczekam na pozytyw😅
Postanowiłam, że zrobię sobie plan rzeczy do zrobienia, żeby nie myśleć w ogóle o dziecku i zobaczymy czy się sprawdza odpuszczenie😂

Dzięki❤️ ja myślę, że sobie jeszcze długo poczekam na pozytyw😅
Postanowiłam, że zrobię sobie plan rzeczy do zrobienia, żeby nie myśleć w ogóle o dziecku i zobaczymy czy się sprawdza odpuszczenie😂
Tylko czy to się da, nie myśleć o tym w ogóle, jak się bardzo chce?... Jaki tam cień miałaś dzisiaj? Widoczny na zdjęciu? 😉

Tylko czy to się da, nie myśleć o tym w ogóle, jak się bardzo chce?... Jaki tam cień miałaś dzisiaj? Widoczny na zdjęciu? 😉
Na zdjęciu nic nie widać. Pewnie go sobie wymyśliłam i już wyrzuciłam wszystkie testy.
Nie robię jutro testu, bo i tak nie mam, więc poczekam na okres.
Nie mam pojęcia czy tak się da, ale mam nadzieję, że dam radę😅

Mój syn właśnie jak to pisałam posmarował mi włosy kremem🤦🏻‍♀️

Człowiekowi się wydaje, że jest całkiem mądry, wykształcony, coś tam w życiu osiągnął. A tu na forum bajbibum dowiadujesz się, ze jednak jesteś idiota 🤣

reklama
Do góry