Madame83
Fanka BB :)
Bum! I już wiesz!Człowiekowi się wydaje, że jest całkiem mądry, wykształcony, coś tam w życiu osiągnął. A tu na forum bajbibum dowiadujesz się, ze jednak jesteś idiota
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bum! I już wiesz!Człowiekowi się wydaje, że jest całkiem mądry, wykształcony, coś tam w życiu osiągnął. A tu na forum bajbibum dowiadujesz się, ze jednak jesteś idiota
A tam sobie wymyśliłaś. Napewno obsikałaś złą końcówkę.Na zdjęciu nic nie widać. Pewnie go sobie wymyśliłam i już wyrzuciłam wszystkie testy.
Nie robię jutro testu, bo i tak nie mam, więc poczekam na okres.
Nie mam pojęcia czy tak się da, ale mam nadzieję, że dam radę
Mój syn właśnie jak to pisałam posmarował mi włosy kremem
tak, trzeba zapytać ekspertki z naszego forumA tam sobie wymyśliłaś. Napewno obsikałaś złą końcówkę.
Warto od razu dopytać jeszcze, czy mocz musi być Twój, czy może być partnera.tak, trzeba zapytać ekspertki z naszego forum
Albo jej, w końcu ona nigdy nie miała fałszywego testuWarto od razu dopytać jeszcze, czy mocz musi być Twój, czy może być partnera.
I mamy rozwiązanie problemu 99% „staraczek”Albo jej, w końcu ona nigdy nie miała fałszywego testu
I nawet nasikać na test nie porafiszCzłowiekowi się wydaje, że jest całkiem mądry, wykształcony, coś tam w życiu osiągnął. A tu na forum bajbibum dowiadujesz się, ze jednak jesteś idiota
Nie wierzę hahaha ;DWarto od razu dopytać jeszcze, czy mocz musi być Twój, czy może być partnera.