reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
W ananasie ważna jest ta twarda część ze środka która się zwykle wyrzuca temu niektórzy wola w tabletkach . Jemy go do owulacji gdyż może powodować skurcze macicy. I później można znów go jeść pod koniec ciąż jak chcemy przyspieszyć poród 😃 Sprawdzone ✔
Kurde to znaczy że za późno 🤣🤣 no cóż, jak się nie uda to będę jadla w kolejnym cyklu 🤣🤣

I ten srodek też jeść, nie wydrazac go?
Nie wiem, ja wyrzucałam bo to twarde i niedobre... ale tutaj inna wersja:
W ananasie ważna jest ta twarda część ze środka która się zwykle wyrzuca temu niektórzy wola w tabletkach . Jemy go do owulacji gdyż może powodować skurcze macicy. I później można znów go jeść pod koniec ciąż jak chcemy przyspieszyć poród 😃 Sprawdzone ✔

Ja już nie nadążam z tymi wszystkimi produktami. Nie wiem kiedy mam toWróciłam w tym miesiącu do koktajli żeby przemycić zielonkę to może i ananasa dorzucę.
Pewnie najlepszy bedzie taki świeży niż tem z puszki, do którego zreszta mam obrzydzenie.
Ja tez, już mam dość. Biorę 8 tabletek dziennie, nie wiem czy to dużo czy mało, ale to męczące😣jeszcze to wykluczanie tego co lubię i zdrowe odżywianie cały czas
A takiego zwykłego ananasa nie zjem- ohyda. Nienawidzę.
Wczoraj zrobiłam mężowi awanturę bo jadł chipsy...

reklama
Do góry