reklama
Hope99
Fanka BB :)
Ja słyszałam ale to na staraczkach rok, dwa lata temu bo ja tu już weteranka...Ja tez o ananasie nigdy nigdzie nie słyszałam, podejrzane to
wezsietatatooo
Hej,Tośmy sobie ponarzekały wspolczuje endo, nie mam, trochę słyszałam na ten temat. Mając na uwadze moje dolegliwości bólowe związane z cyklem, nawet nie chce sobie wyobrażać tych związanych z endo. Za to znam tą presję jaka towarzyszy staraniom o potomka mając przy tym jednostkę chorobowa nie ułatwiającą zadania. Sama mam długą i skomplikowana historie zdrowotna
U mnie podejrzenie endo z racji torbieli, ale ból wymagający leków przeciwbólowych tylko pierwszego dnia i standardowe przeciwbólowe dają radę. Na 2 dni przed @ ból pleców i byłoby na tyle. U każdego przebieg choroby jest inny u niektórych objawy są tak skąpe, że niestety kobiety dowiadują się o chorobie dopiero kiedy starania się przedłużają ewentualnie jak u mnie, kiedy pojawia się "obcy"
Hope99
Zazdroszczę takiej endometriozy.Hej,
U mnie podejrzenie endo z racji torbieli, ale ból wymagający leków przeciwbólowych tylko pierwszego dnia i standardowe przeciwbólowe dają radę. Na 2 dni przed @ ból pleców i byłoby na tyle. U każdego przebieg choroby jest inny u niektórych objawy są tak skąpe, że niestety kobiety dowiadują się o chorobie dopiero kiedy starania się przedłużają ewentualnie jak u mnie, kiedy pojawia się "obcy"
wezsietatatooo
Wcześniej miałam się za męczennice bo w ogóle boli, ale teraz wiem, że i tak choroba obchodzi się ze mną łaskawie. Za to o moim pmsie i bólu piersi można wiersze pisaćZazdroszczę takiej endometriozy.
Bibi89
Oooo a ja tak lubie!!U mnie na teście dzisiaj tylko jedna kreska, no nic, czekamy do stycznia na kolejną owulację[emoji16]
Surowy ananas ma bardzo dobry wpływ na zagnieżdżenie, z tabletkami będzie podobnie.
<<biegnie do sklepu kupić ananasa>>
wezsietatatooo
Ja też. Akurat jestem kilka dni po owuOooo a ja tak lubie!!
Jula19
Ja nie wiem czy lubię czy nie. Kiedys jadłam. I pamietam jak raz kupiłam puszkę i zjadłam na raz cała - od tej pory nie mogę na to patrzeć.Oooo a ja tak lubie!!
reklama
Bibi89
Trzeba kupić taki w całości najlepiej i obrać i pokroić -- duzo roboty ale smak zupełnie innyJa nie wiem czy lubię czy nie. Kiedys jadłam. I pamietam jak raz kupiłam puszkę i zjadłam na raz cała - od tej pory nie mogę na to patrzeć.
Podziel się: