ja tez mam synka z sexu na ok tydzień przed owuJa to jakoś nie wierzę że te plemnik tak długo mogą życ chyba że ktoś ma nadwyraz zdrowe i silne
U mnie pik trwał ok 4h w sobotę robiłam 4 testy owu I najciemniejszy wyszedł chyba o 18stej, o 22 juz mialam bledszy a na drugi dzień juz blada kreska... niby wg zasady że może być nawet do 36h owulacja to by oznaczało że dziś też powinniśmy działać ale nie wiem ... zmęczona juz jestem może te od wczoraj przezyją chociaz jeden dzień
reklama
Hope99
Fanka BB :)
Dziękuję. w 2022 musi się udać nam wszystkim.Oj przykro mi ... trzymam kciuki za ich siłę i skuteczność w takim razie
Blondi_87
Ja mam podobnie 2 dni przed okresem mam brązowe plamienia i mimo to zaszłam w ciążę (choć straciłam ale nie z tego powodu). Też progesteron w tabl. Tego nie zmienił i też gin nie wie z czego to skoro badania są okJuz nie biorę bo to nie miało sensu ale brałam jakiś czas i nadal miałam plamienia. Lekarze nie wiedzą, skąd one się biorą.
salamandra66
Może masz polipa małego , ja mam ogolnie jeden lekarz tylko go wypatrzył i tez często ale nie zawsze plamie w drugiej fazie cykluJuz nie biorę bo to nie miało sensu ale brałam jakiś czas i nadal miałam plamienia. Lekarze nie wiedzą, skąd one się biorą.
Hej dziewczyny, niedawno urodziłam długo wyczekiwaną córeczkę. W trakcie starań cały czas czytałam to forum, dawało mi dużo otuchy I nadziei. Wszystkie tutaj jesteście nieocenione i zawsze macie dobre rady. Postanowiłam że podzielę się z Wami tym co mi pomogło. Też tutaj to wyczytałam i faktycznie przy pierwszym cyklu udało się.
Za radą niektórych z Was zazywalam monokoncentrat z ananasa - w tabletkach. Tylko na początku cyklu - pomaga on w zagnieżdżeniu się zarodka - później trzeba przestać stosować do końca cyklu.
Nie wierzyłam nigdy w takie rzeczy, ale po wielu miesiącach starań i dwóch stratach udało się od razu. Patrząc na moją Córkę postanowiłam że muszę się podzielić z Wami tym co mi pomogło i to dzięki Wam.
Trzymam za Was moooocno kciuki żebyście otrzymały cudowny prezent. A nowy rok w postaci dwóch kreseczek
Za radą niektórych z Was zazywalam monokoncentrat z ananasa - w tabletkach. Tylko na początku cyklu - pomaga on w zagnieżdżeniu się zarodka - później trzeba przestać stosować do końca cyklu.
Nie wierzyłam nigdy w takie rzeczy, ale po wielu miesiącach starań i dwóch stratach udało się od razu. Patrząc na moją Córkę postanowiłam że muszę się podzielić z Wami tym co mi pomogło i to dzięki Wam.
Trzymam za Was moooocno kciuki żebyście otrzymały cudowny prezent. A nowy rok w postaci dwóch kreseczek
Bibi89
U mnie to jest kwestia godzin, Kornelia pisała ze miała pik 3 dniPrzedwczoraj, wczoraj i dzisiaj. Tak długo się może utrzymywać?
Hope99
Ja miałam pik 3 dni ale nie miałam wtedy owulacji więc nie wiem co się działoPrzedwczoraj, wczoraj i dzisiaj. Tak długo się może utrzymywać?
salamandra66
Ja nie bardzo jestem zwolenniczka testów owu , w poprzednich staraniach pokazywały mi owu bo był wyrzut LH a tak naprawdę jej nie było , mega się wtedy rozczarowałam na monitoringu , ale wiem tez ze są kobiety którym pomagają
reklama
Nawet nie mów, bo w tym cyklu się przyłożyliśmy ze starym i od samego początku jedziemy jak króliki perspektywa odsypiania w święta dała nam spory komfort psychicznyJa miałam pik 3 dni ale nie miałam wtedy owulacji więc nie wiem co się działo
Podziel się: