reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja to jakoś nie wierzę że te plemnik tak długo mogą życ 🤷🏽‍♀️ chyba że ktoś ma nadwyraz zdrowe i silne 🤣

U mnie pik trwał ok 4h 🤣🤣 w sobotę robiłam 4 testy owu I najciemniejszy wyszedł chyba o 18stej, o 22 juz mialam bledszy a na drugi dzień juz blada kreska... niby wg zasady że może być nawet do 36h owulacja to by oznaczało że dziś też powinniśmy działać ale nie wiem ... zmęczona juz jestem 🤣🤣🤣 może te od wczoraj przezyją chociaz jeden dzień 🤣🤣
ja tez mam synka z sexu na ok tydzień przed owu 🤷🏻‍♀️

reklama
Juz nie biorę bo to nie miało sensu ale brałam jakiś czas i nadal miałam plamienia. Lekarze nie wiedzą, skąd one się biorą.
Ja mam podobnie 2 dni przed okresem mam brązowe plamienia i mimo to zaszłam w ciążę (choć straciłam ale nie z tego powodu). Też progesteron w tabl. Tego nie zmienił i też gin nie wie z czego to skoro badania są ok 🙂

Hej dziewczyny, niedawno urodziłam długo wyczekiwaną córeczkę. W trakcie starań cały czas czytałam to forum, dawało mi dużo otuchy I nadziei. Wszystkie tutaj jesteście nieocenione i zawsze macie dobre rady. Postanowiłam że podzielę się z Wami tym co mi pomogło. Też tutaj to wyczytałam i faktycznie przy pierwszym cyklu udało się.
Za radą niektórych z Was zazywalam monokoncentrat z ananasa - w tabletkach. Tylko na początku cyklu - pomaga on w zagnieżdżeniu się zarodka - później trzeba przestać stosować do końca cyklu.

Nie wierzyłam nigdy w takie rzeczy, ale po wielu miesiącach starań i dwóch stratach udało się od razu. Patrząc na moją Córkę postanowiłam że muszę się podzielić z Wami tym co mi pomogło i to dzięki Wam.

Trzymam za Was moooocno kciuki żebyście otrzymały cudowny prezent. A nowy rok w postaci dwóch kreseczek 😍

Przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj. Tak długo się może utrzymywać?

Załączniki

• AA121821-82C0-4376-B6F8-A0E7927A21A9.jpeg
    AA121821-82C0-4376-B6F8-A0E7927A21A9.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry