reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Bardzo mi przykro :( zregeneruj siły !

U mnie 5 dc okres powoli się kończy i będziemy zaczynać starania ;) pierwszy taki porządny cykl z nimi wiec jestem pozytywnie nastawiona , na dobra zabawę bo raczej na ciąże po 1 miesiącu się nie nastawiam 😂 zwłaszcza ze to owu z lewego jajnika a wszystkie ciąże mam z prawego ;) przesyłam dobra energię i miłego tygodnia dziewczyny !
Ja też dziś 5dc. Ilu dniowe masz cykle? Może będziemy razem testować 😊
A ja się wkurzam od rana.. cykle mam zawsze 27-29 . I nigdy nie miałam więcej niż 29 ,test wczoraj negatyw a dziś dalej @ nie przyszła.. a tak już bym chciała zacząć nowy cykl…. :/
Ja też zawsze cykle 26 dniowe, a teraz jak na złość 31 dni.

Idę na przegląd w 8dc może mi coś podpowie lekarz. 🙄

reklama
Panie z diagnostyki przy moim domu mają wielki problem włączyć telefon, choć pracują od 7:30 :)
Kazali dzwonić do tego punktu, bo jest w szpitalu i chyba maja tam główne laboratorium. Od godziny dzwonimy razem z mężem i telefon jest ciągle wyłączony😡

Mój nie chodzi do żłobka, ma niecałe dwa latka i może od września pójdzie do przedszkola jeśli w końcu będzie chciał sikać na nocnik. Jest ze stycznia, więc musiałby iść do przedszkola mając 2,5. No i o ile go przyjmą gdziekolwiek.
Mój jest grudniowy ;) za tydzień ma urodziny trzecie , a tez miał być styczniowy ale mu się spieszyło i urodził się 2 tyg wcześniej 😂 poszedł do żłobka jak miał 1,5 roku , ale to tez inaczej bo ja pracuje w tym przedszkolu , na innym pietrze ale zawsze oko gdzieś tam na niego mam i dziewczyny zdają mi relacje jakby coś się działo , taka matka bluszcz 😂 na przedszkole przerzuciliśmy go od lipca jak miał właśnie 2,5roku No ale sika już w dzień na nocnik , w nocy zdążają nam się jeszcze wpadki wiec ma pampeja , ale przez żłobek taki ogarnięty ziomek nawet z niego 😂
Trzymam kciuki żeby się udało zapisać ;)

28-30 dniowe zależy jak mu się zachce przyjść 😂🙈 do tego np w zeszłym miałam infekcje i taka byłam podrażniona ze po każdych przytulankach plamilam , nie wiem jaki ten cykl będzie 🙈 ale razem zawsze raźniej :D a ty ilu masz dniowe ?

No narazie uzbroje się w cierpliwosc bo to dopiero 1 dzień spóźnienia :) ale jak nie przyjdzie na dniach to tez się będę musiała wybrać na przegląd 😭

Panie z diagnostyki przy moim domu mają wielki problem włączyć telefon, choć pracują od 7:30 :)
Kazali dzwonić do tego punktu, bo jest w szpitalu i chyba maja tam główne laboratorium. Od godziny dzwonimy razem z mężem i telefon jest ciągle wyłączony😡
My robilismy dwa razy i zawsze w klinice niepłodności. Nie wiem w sumie dlaczego tak wyszło, nie szukałam nawet zbytnio żeby było bliżej....

reklama
Do góry