reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja mam z kolei takiego pmsa, że oszaleje. Jestem zła, smutna, wkurzona, głodna, płakać mi się chce. Dramat, jakiś hormonalny koktajl mołotowa
U mnie ten miesiąc wyjątkowo bez żadnego wkurwa, dziwne to ale może raz mi się należy nie wiem. Jakos w miarę ten okres mija az zrobiłam test że może jednak @ nie przyjdzie. No ale godzinę po teście sie rozkrecila.

reklama
Ale
Niestety nie u mnie, dzisiaj rano gruba jedna krecha.. zostaje z Wami na dłużej ☺️Zobacz załącznik 1344746
ale powiem Wam, że dzisiaj okropnie mnie mdli, a brzuch nie boli tak jak wczoraj. Więc albo jest jeszcze minimalny cień szansy ( może za wcześnie zrobiony test za mała czułość) albo sygnał, ze to jednak @.

To jeszcze raz ja ;) Ja mamy dwie Panie X i Y, które mają 100% owulację 1.12 to jednej Pani test wyjdzie pozytywny już 9.12 czyli jakieś 8dpo a drugiej 15.12 bo zwyczajnie u jednej do implantacji dojdzie po 6 dniach a u drugiej po 12. Oba przypadki są bardzo okej. Dlatego moim zdaniem nie ma co się załamywać 10dpo.

Ja się strasznie pokłóciłam właśnie z mężem bo powiedział, że sobie wymyślam te kreski i po co idę na tę betę jutro :mad::mad::mad: A w dupie. Nawet mu nie powiem jaki będzie wynik jutro

reklama
Do góry