kasiaa91
Fanka BB :)
WidaćU mnie bez zmian ... czyli g*wno
Dopisałam datę, żeby nie było że wczorajszy xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidaćU mnie bez zmian ... czyli g*wno
Dopisałam datę, żeby nie było że wczorajszy xD
Przecież 10Dpo to wcześnie nie miałam bety nigdy 10 dpo pozytywnej a co dopiero testDziewczyny ja dziś 10 dpo i tez biel bieli . Wiec czekam na @ .. Teraz dopiero następny test w styczniu….
Ja mam z kolei takiego pmsa, że oszaleje. Jestem zła, smutna, wkurzona, głodna, płakać mi się chce. Dramat, jakiś hormonalny koktajl mołotowaA mnie od wczoraj wieczór tak brzuch boli... Generalnie okresy mam bezbolesne a ten stwierdził że będzie wyjątkowy
dziś idziesz? Czy jutro rano?wracam do was na moment... mąż namówił mnie na betę. jutro idę. żeby mieć pewnosc, a nie wiecznie sikać na te plastiki...
Jutro, dzisiaj już nie zdążę bo u nas betę można robić tylko do 10.30 a zanim się zbiorę to będzie 11dziś idziesz? Czy jutro rano?
Ja w poprzedniej ciazy miałam już widoczne 2 kreski , i dlatego tak sobie wmawiam ze jak teraz nie ma to już nie będzie , choć wiem ze to jeszcze niby za wcześniePrzecież 10Dpo to wcześnie nie miałam bety nigdy 10 dpo pozytywnej a co dopiero test
Ja tak normalnie robię właśnie tylko przez kwarantannę plan legl w gruzach choć betę robię dużo szybciej ale u mnie wyniki są dość dokładne np. 0,13 więc widać że nic się nie dziejeJa gdzieś tu czytałam mądrą wypowiedź, że powinno się w ogóle olać testy sikane tylko iść na betę 15/16dpo i mieć jasną sytuację. A tak to właśnie szukanie kresek i domyślanie się albo zawód bez sensu