reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
dziś idziesz? Czy jutro rano?
Jutro, dzisiaj już nie zdążę bo u nas betę można robić tylko do 10.30 a zanim się zbiorę to będzie 11 :D
Ale... dostałam dzis propozycje zmiany stanowiska... i się waham, bo co gdybym jednak była w ciąży? Dlatego też chcę isc się upewnić zanim podejmę decyzje

reklama
Ja gdzieś tu czytałam mądrą wypowiedź, że powinno się w ogóle olać testy sikane tylko iść na betę 15/16dpo i mieć jasną sytuację. A tak to właśnie szukanie kresek i domyślanie się ;) albo zawód bez sensu
Ja tak normalnie robię właśnie tylko przez kwarantannę plan legl w gruzach 🤣 choć betę robię dużo szybciej ale u mnie wyniki są dość dokładne np. 0,13 więc widać że nic się nie dzieje 😁

Do góry