L
Lebkuchen_mum
Gość
Otóż to no nic czekamySzkoda że po prostu nie napisali konkretnej liczby, byłoby prościej a tak to człowiek tylko się denerwuje i domyśla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Otóż to no nic czekamySzkoda że po prostu nie napisali konkretnej liczby, byłoby prościej a tak to człowiek tylko się denerwuje i domyśla
No rzeczywiście to powiem Ci (i pewnie posypią się na mnie za to gromy), że ja też miałabym nadzieję kurczę, trzymam mocno kciuki kiedy idziesz na powtórkę?Tak. Tu wynik jeden z 3 (były takie same) w tym samym laboratorium robione co dzisiaj. Ten akurat robiłam bo chciałam mieć pewność czy nie ma ciąży bo miałam mieć robiony rezonans z kontrastem. Mimo prezerwatyw chcialam miec pewnosc w 100%. 2 pozostale razy robilam z troche innych przyczyn ale tak samo byl ten wynik. Stąd podejrzewam, że dzisiejszy jednak może dawać nadzieje
W środę ale zrobię najpierw w środę testNo rzeczywiście to powiem Ci (i pewnie posypią się na mnie za to gromy), że ja też miałabym nadzieję kurczę, trzymam mocno kciuki kiedy idziesz na powtórkę?
To czekanie nas wykończy ja już bym nie sikała inaczej, niż tylko na testyW środę ale zrobię najpierw w środę test
Dokładnie, to zupełnie normalna reakcja. My nie staramy się długo a jak dowiedziałam się o PIĄTEJ ciąży w tym roku wśród bliskich znajomych to się podłamałam. I to prawie wszyscy oczywiście nieplanujacy albo krótko po podjęciu decyzji no ale trudno, powiedziałam mężowi że jak się jeszcze o kimś dowie to ma mi nie mówićMam to samo . Znajomi zaprosili nas na sylwestra, a ona jest w 3 miesiącu ciąży. Oczywiście wiem, że kosztowało ich to 1,5 roku starań, nerwów pewnie i łez i tłumaczę sobie, że i na mnie przyjdzie czas. Nie mniej zwyczajnie przykro i tyle.
I to jest racjonalna odpowiedź!Ja myślę że nie ma co się doszukiwać ciąży. Najlepiej poczekać do terminu miesiączki i się okaże. Jeśli nie masz bety wskazującej ciążę to nie ma opcji nawet że masz objawy ciąży.
idź już stąd paskudo, bo tylko ludziom dzień uprzykrzasz.I to jest racjonalna odpowiedź!
Owszem, racjonalna, ale nie złośliwa.I to jest racjonalna odpowiedź!