reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Tak. Tu wynik jeden z 3 (były takie same) w tym samym laboratorium robione co dzisiaj. Ten akurat robiłam bo chciałam mieć pewność czy nie ma ciąży bo miałam mieć robiony rezonans z kontrastem. Mimo prezerwatyw chcialam miec pewnosc w 100%. 2 pozostale razy robilam z troche innych przyczyn ale tak samo byl ten wynik. Stąd podejrzewam, że dzisiejszy jednak może dawać nadzieje 🙂
No rzeczywiście 😄😄😄 to powiem Ci (i pewnie posypią się na mnie za to gromy), że ja też miałabym nadzieję 😍 kurczę, trzymam mocno kciuki🤞 kiedy idziesz na powtórkę?

Jeju co ja przed chwilą przeżyłam :(
Mój syn ma 10 lat, do szkoły jest wożony, a potem zwykle wraca albo z którymś z nas, albo taksówką albo autobusem. Autobusem bo on sam chce, dla nas to średnie bo to druga strona Warszawy. Skończył lekcje po 11.00 i jedna, godzina, druga godzina, telefon wyłączony. Zadzwoniłam do szkoły - tak opuścił budynek. Mąż już gotowy zgłosić zaginięcie. Ja już przygotowana na jakieś opublikowanie zdjęcia w mediach. Myślę co miał na sobie. Oczywiście jednocześnie oczywiście w samochód i jeżdżenie po okolicy. Po kolejnej godzinie wrócił do domu jakby nic ... u kolegi był 🤦‍♀️ Tak się popłakałam. Oczywiście koledzy mają telefony itd. ale przecież ciężko zadzwonić. Jeszcze mnie trzęsie

Mam to samo :(. Znajomi zaprosili nas na sylwestra, a ona jest w 3 miesiącu ciąży. Oczywiście wiem, że kosztowało ich to 1,5 roku starań, nerwów pewnie i łez i tłumaczę sobie, że i na mnie przyjdzie czas. Nie mniej zwyczajnie przykro i tyle.
Dokładnie, to zupełnie normalna reakcja. My nie staramy się długo a jak dowiedziałam się o PIĄTEJ ciąży w tym roku wśród bliskich znajomych to się podłamałam. I to prawie wszyscy oczywiście nieplanujacy albo krótko po podjęciu decyzji 😋 no ale trudno, powiedziałam mężowi że jak się jeszcze o kimś dowie to ma mi nie mówić 😂

reklama
Do góry