reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
ja tez sobie tak tłumacze. Mój mąż tak samo, od rana próbuje mi przetłumaczyć. A mi po prostu jest przykro…
Może spróbuj coś podziałać w temacie nastawienia? Jakieś afirmacje , medytacje.... Psychika ma ogromny wpływ na układ hormonalny no i ogólnie na samopoczucie. Wiem, że to banał, ale warto próbować nabrać jako takiego dystansu🌸

Ja myślę że nie ma co się doszukiwać ciąży. Najlepiej poczekać do terminu miesiączki i się okaże. Jeśli nie masz bety wskazującej ciążę to nie ma opcji nawet że masz objawy ciąży.
Teraz szczerze już nie wiem nic. Zrobie jutro test a w srode powtorze bete najwyzej. Nigdy nie mialam wpisanej wartosci nawet zbliżonej do QUOTE]

D
A swoją drogą to niesamowite, jaką trzeba być desperatką, żeby mieć taki ból d... i zakładać konto tylko w takim celu🤦‍♀️
Dla mnie w ogóle jest zaskakujące, jak można tracić swoją energię i czas na takie wpisy. Nigdy nie wystawiłam chamskiego, nieuprzejmego komentarza, opinii. Jeśli coś mnie drażni, irytuje, denerwuje i wzbudza jakiekolwiek negatywne emocje to omijam szerokim łukiem. Borykamy się z taką ilością stresu i problemów każdego dnia, że takie miejsca jak to powinny być dla nas odskocznią. A tu niestety baba babie....😞

Ale dlaczego zamieniasz na ng? Zawsze bete mialam podawana w ciazy w wartosci u/l
Tak mnie zastanawia to... Masz gdzieś poprzednie wyniki? Była ta sama jednostka? Chodzi mi o te, gdzie miałaś mniej niż 1.2. Bo to rzeczywiście dziwne, chyba, że laboratorium zmieniło jednostki, w których podaje wyniki?

Ja myślę że nie ma co się doszukiwać ciąży. Najlepiej poczekać do terminu miesiączki i się okaże. Jeśli nie masz bety wskazującej ciążę to nie ma opcji nawet że masz objawy ciąży.
Już pisałam, że muszę wyłapać jak najwcześniej bo mam zalecenia do heparyny 👌

Ps. Miałam objawy zagniezdżenia w obu ciążach więc tak są możliwe!

Okaże się za kilka dni czy te objawy tez były zagniezdżeniem czy nie.

Tak mnie zastanawia to... Masz gdzieś poprzednie wyniki? Była ta sama jednostka? Chodzi mi o te, gdzie miałaś mniej niż 1.2. Bo to rzeczywiście dziwne, chyba, że laboratorium zmieniło jednostki, w których podaje wyniki?
Tak. Tu wynik jeden z 3 (były takie same) w tym samym laboratorium robione co dzisiaj. Ten akurat robiłam bo chciałam mieć pewność czy nie ma ciąży bo miałam mieć robiony rezonans z kontrastem. Mimo prezerwatyw chcialam miec pewnosc w 100%. 2 pozostale razy robilam z troche innych przyczyn ale tak samo byl ten wynik. Stąd podejrzewam, że dzisiejszy jednak może dawać nadzieje 🙂

Załączniki

• Screenshot_20211206-125236_Word.jpg
    Screenshot_20211206-125236_Word.jpg
    102,2 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Tak. Tu wynik jeden z 3 (były takie same) w tym samym laboratorium robione co dzisiaj. Ten akurat robiłam bo chciałam mieć pewność czy nie ma ciąży bo miałam mieć robiony rezonans z kontrastem. Mimo prezerwatyw chcialam miec pewnosc w 100%. 2 pozostale razy robilam z troche innych przyczyn ale tak samo byl ten wynik. Stąd podejrzewam, że dzisiejszy jednak może dawać nadzieje 🙂
Szkoda że po prostu nie napisali konkretnej liczby, byłoby prościej 😁 a tak to człowiek tylko się denerwuje i domyśla

Do góry