Blondi_87
Fanka BB :)
To nie jest prawda - nie ocenia się źródła zakażenia po kolorze kataru po prostuTaki kolor może świadczyć o nadkazeniu bakteryjnym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie jest prawda - nie ocenia się źródła zakażenia po kolorze kataru po prostuTaki kolor może świadczyć o nadkazeniu bakteryjnym.
trzymam kciukiMój dziwny śluz podbarwiony krwią na chwilę obecną się skoczył. Jest czysto oby @ nie zawitała w nocy
Nie dziękuję na wszelki wypadek Nie mam już zbyt wiele wiary w ten cykl.. Dał mi popalić konkretnie. Najpierw plamienie 6 dni po piku, dostałam jakiejś podwyszonej temp ciała bo czułam się strasznie dziwnie i jak zmierzyłam to było 37.6. Zaraz później całodzienne bóle jajników. Wyspało mnie jak nastolatkę, nigdy nie mialam jakiejś idealnej cery ale teraz to maskara.. Bulgotanie w brzuchu nie ustaje w dalszym ciągu TRWA. Teraz jeszcze i to... Kilka negatywnych testów za mną... Jeszcze ostatnie chwile by się łudzić więc zobaczymy co to będzietrzymam kciuki
Okres mam miec miedzy 8 a 11.12 bo mam +/- 3 dni więc nie wiem kiedy będzie. Ostatnio faza lutealna trwała 15 dni a przed ostatnio 12 takze zobaczymy.@Lebkuchen_mum u mnie zawsze takie gesty mleczny śluz zwiastował ciążę, w pierwszej nosiłam wkładki ale to tylko pogarszało sytuację i było go jeszcze więcej. Później tylko bawełniane majtki + spanie bez z nich w nocy i było dużo lepiej. Trzymam kciuki za jutrzejsza betę, cos już powinno wyjść skoro planowany termin @ na 8 grudzień. Ja w pierwszej ciąży 4 grudnia miałam betę 2.2 a 6 grudnia już 7.7 i to był najpiękniejszy prezent na Mikołaja. Teraz ten prezent sam zbiera prezenty od innych
Mój cykl jest mega dziwny po wyciągnięciu implantu. Albo mam dziś 48dc albo licząc trzy dniowe delikatne plamienie to 26dc. Liczę że do kilku dni dostanę normalnej miesiączki i w styczniu będę mogła działać i liczyć dni płodne Jak do piątku nie będzie @ to kupie test ciążowy bo dziwne to jest wszystko. Choć nic nie wskazuje nie ciążę
Dlatego napisałam „może” a nie „musi” - objawowo jednak jest to skorelowane więc jakiś trop to jest.To nie jest prawda - nie ocenia się źródła zakażenia po kolorze kataru po prostu
A skoro jutro termin miesiączki to nie robisz testu?Mój dziwny śluz podbarwiony krwią na chwilę obecną się skoczył. Jest czysto oby @ nie zawitała w nocy