pannadarianna
Fanka BB :)
Wole ból sutka dziś niż te zapachy co mi funduje mój pies. Się skubany chyba czegoś nażarł. Nie wytrzymam zaraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ciągnie, to tak ciążowo brzmi mnie kłują co jakiś czas po bokach.. Mam stresa, że znowu pewnie nie wyszło, ale staram się cierpliwie czekać do @ . Niby 9.12, ale co cykl mi się przesuwa a on sam się wydłuża nawet do 35dc . Przez to już w ogóle nie jestem pewna, kiedy mogłam mieć owulację…To ta franca mnie boli ! Ostatnio lewa teraz prawa! Jakby mi ktoś ja naciągał i łaskotał jednocześnie. Szok.
a robisz owulacyjne testy albo monitoring u gina w każdym cyklu?Jak ciągnie, to tak ciążowo brzmi mnie kłują co jakiś czas po bokach.. Mam stresa, że znowu pewnie nie wyszło, ale staram się cierpliwie czekać do @ . Niby 9.12, ale co cykl mi się przesuwa a on sam się wydłuża nawet do 35dc . Przez to już w ogóle nie jestem pewna, kiedy mogłam mieć owulację…
Probowałam testów już wcześniej, ale dałam sobie z nimi spokój..to było w maju . Na monitoring chciałam się zapisać, ale terminy są dopiero w lutym…. Jak żyć?a robisz owulacyjne testy albo monitoring u gina w każdym cyklu?
o jezu, to gdzie Ty mieszkasz ze dopiero w lutym? A jak masz w pracy ubezpieczenie to nie możesz zadzwonić żeby Cię umówili np luxmed medicover compensa ?Probowałam testów już wcześniej, ale dałam sobie z nimi spokój..to było w maju . Na monitoring chciałam się zapisać, ale terminy są dopiero w lutym…. Jak żyć?
Za granicą . To zupełnie inaczej wygląda niż w Polsce z pójściem do ginka. Tak jak wspomniałaś w poście powyżej, też staram się obserwować swoje ciało i jakie daje mi znaki . Choć to jest 50/50, bo podobne objawy mam przed miesiączką więc zanim ta nadejdzie, nie mam żadnej pewnościo jezu, to gdzie Ty mieszkasz ze dopiero w lutym? A jak masz w pracy ubezpieczenie to nie możesz zadzwonić żeby Cię umówili np luxmed medicover compensa ?
Ja przy KP to chyba straciłam czucie w cyckachTo ta franca mnie boli ! Ostatnio lewa teraz prawa! Jakby mi ktoś ja naciągał i łaskotał jednocześnie. Szok.
wiem bo mieszkałam za granica jest ciężko faktZa granicą . To zupełnie inaczej wygląda niż w Polsce z pójściem do ginka. Tak jak wspomniałaś w poście powyżej, też staram się obserwować swoje ciało i jakie daje mi znaki . Choć to jest 50/50, bo podobne objawy mam przed miesiączką więc zanim ta nadejdzie, nie mam żadnej pewności
Bole po bokach to ja mam zawsze, wiec one by mnie nie zszokowały Te bole teraz, pierwszy raz w życiu mam… sama jestem w szoku. Ja tez mam mieć okres 9 ale ja mam zwykle regularnieJak ciągnie, to tak ciążowo brzmi mnie kłują co jakiś czas po bokach.. Mam stresa, że znowu pewnie nie wyszło, ale staram się cierpliwie czekać do @ . Niby 9.12, ale co cykl mi się przesuwa a on sam się wydłuża nawet do 35dc . Przez to już w ogóle nie jestem pewna, kiedy mogłam mieć owulację…