reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
To ta franca mnie boli ! Ostatnio lewa teraz prawa! Jakby mi ktoś ja naciągał i łaskotał jednocześnie. Szok.
Jak ciągnie, to tak ciążowo brzmi 🤔😄 mnie kłują co jakiś czas po bokach.. Mam stresa, że znowu pewnie nie wyszło, ale staram się cierpliwie czekać do @ 🙊. Niby 9.12, ale co cykl mi się przesuwa a on sam się wydłuża nawet do 35dc 👀. Przez to już w ogóle nie jestem pewna, kiedy mogłam mieć owulację…

Jak ciągnie, to tak ciążowo brzmi 🤔😄 mnie kłują co jakiś czas po bokach.. Mam stresa, że znowu pewnie nie wyszło, ale staram się cierpliwie czekać do @ 🙊. Niby 9.12, ale co cykl mi się przesuwa a on sam się wydłuża nawet do 35dc 👀. Przez to już w ogóle nie jestem pewna, kiedy mogłam mieć owulację…
a robisz owulacyjne testy albo monitoring u gina w każdym cyklu?

Probowałam testów już wcześniej, ale dałam sobie z nimi spokój..to było w maju 🙊. Na monitoring chciałam się zapisać, ale terminy są dopiero w lutym…☹️. Jak żyć? 😅😅
o jezu, to gdzie Ty mieszkasz ze dopiero w lutym? A jak masz w pracy ubezpieczenie to nie możesz zadzwonić żeby Cię umówili np luxmed medicover compensa ?

o jezu, to gdzie Ty mieszkasz ze dopiero w lutym? A jak masz w pracy ubezpieczenie to nie możesz zadzwonić żeby Cię umówili np luxmed medicover compensa ?
Za granicą 🙈. To zupełnie inaczej wygląda niż w Polsce z pójściem do ginka. Tak jak wspomniałaś w poście powyżej, też staram się obserwować swoje ciało i jakie daje mi znaki 💁🏼‍♀️. Choć to jest 50/50, bo podobne objawy mam przed miesiączką więc zanim ta nadejdzie, nie mam żadnej pewności 🙊

Za granicą 🙈. To zupełnie inaczej wygląda niż w Polsce z pójściem do ginka. Tak jak wspomniałaś w poście powyżej, też staram się obserwować swoje ciało i jakie daje mi znaki 💁🏼‍♀️. Choć to jest 50/50, bo podobne objawy mam przed miesiączką więc zanim ta nadejdzie, nie mam żadnej pewności 🙊
wiem bo mieszkałam za granica :) jest ciężko fakt

reklama
Bole po bokach to ja mam zawsze, wiec one by mnie nie zszokowały😄 Te bole teraz, pierwszy raz w życiu mam… sama jestem w szoku. Ja tez mam mieć okres 9 ale ja mam zwykle regularnie

Do góry