reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
To ta franca mnie boli ! Ostatnio lewa teraz prawa! Jakby mi ktoś ja naciągał i łaskotał jednocześnie. Szok.
Jak ciągnie, to tak ciążowo brzmi 🤔😄 mnie kłują co jakiś czas po bokach.. Mam stresa, że znowu pewnie nie wyszło, ale staram się cierpliwie czekać do @ 🙊. Niby 9.12, ale co cykl mi się przesuwa a on sam się wydłuża nawet do 35dc 👀. Przez to już w ogóle nie jestem pewna, kiedy mogłam mieć owulację…

Jak ciągnie, to tak ciążowo brzmi 🤔😄 mnie kłują co jakiś czas po bokach.. Mam stresa, że znowu pewnie nie wyszło, ale staram się cierpliwie czekać do @ 🙊. Niby 9.12, ale co cykl mi się przesuwa a on sam się wydłuża nawet do 35dc 👀. Przez to już w ogóle nie jestem pewna, kiedy mogłam mieć owulację…
a robisz owulacyjne testy albo monitoring u gina w każdym cyklu?

Probowałam testów już wcześniej, ale dałam sobie z nimi spokój..to było w maju 🙊. Na monitoring chciałam się zapisać, ale terminy są dopiero w lutym…☹️. Jak żyć? 😅😅
o jezu, to gdzie Ty mieszkasz ze dopiero w lutym? A jak masz w pracy ubezpieczenie to nie możesz zadzwonić żeby Cię umówili np luxmed medicover compensa ?

o jezu, to gdzie Ty mieszkasz ze dopiero w lutym? A jak masz w pracy ubezpieczenie to nie możesz zadzwonić żeby Cię umówili np luxmed medicover compensa ?
Za granicą 🙈. To zupełnie inaczej wygląda niż w Polsce z pójściem do ginka. Tak jak wspomniałaś w poście powyżej, też staram się obserwować swoje ciało i jakie daje mi znaki 💁🏼‍♀️. Choć to jest 50/50, bo podobne objawy mam przed miesiączką więc zanim ta nadejdzie, nie mam żadnej pewności 🙊

Za granicą 🙈. To zupełnie inaczej wygląda niż w Polsce z pójściem do ginka. Tak jak wspomniałaś w poście powyżej, też staram się obserwować swoje ciało i jakie daje mi znaki 💁🏼‍♀️. Choć to jest 50/50, bo podobne objawy mam przed miesiączką więc zanim ta nadejdzie, nie mam żadnej pewności 🙊
wiem bo mieszkałam za granica :) jest ciężko fakt

reklama
Bole po bokach to ja mam zawsze, wiec one by mnie nie zszokowały😄 Te bole teraz, pierwszy raz w życiu mam… sama jestem w szoku. Ja tez mam mieć okres 9 ale ja mam zwykle regularnie

Do góry