reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Okres mam miec miedzy 8 a 11.12 bo mam +/- 3 dni więc nie wiem kiedy będzie. Ostatnio faza lutealna trwała 15 dni a przed ostatnio 12 takze zobaczymy.
Boli mnie to podbrzusze co chwile i i jakby lędźwie, szyjka dalej bez zmian ale test znwou nic (nie moglam wytrzymac i zrobilam).
Nie mam pojęcia skąd te bóle podbrzusza, zaczęły się 7 dni po owulacji i trwają już 4 dzień a na teście biało 😕
Nie wiem czy w takim razie jest sens iść na jakąkolwiek betę...
Martwi mnie jedynie ten ból bo żeby tydzień przed okresem...nigdy mi się to nie zdarzyło więc obstawiałam zagnieżdżenie no ale raczej by już coś przecież wyszło skoro dziś zaczęłam 10 dni po piku 😑 niby do owulacji wcale nie musiało dojść w dniu piku a np dzień po nim ale ja już chyba zwątpiłam i się poddałam w tym cyklu a jedynie został strach co się tam dzieje, że mam te bóle 🤕
Nie ide na ta bete czy nie skoro na tescie nic nie ma ...
Odpuszczam narazie wszelkie fora i grupy bo tak mnie to stresuje wszystko, że dziś od 2 w nocy już nie śpię.
Zawitam do was w 1 dc czyli do max soboty chyba, że pojawi się wcześniej 🙂 musi mi głowa odpocząć bo oszaleję. Za bardzo się przejmuję i za bardzo chcę...chyba mam jeszcze wieksze parcie niz na 1 dziecko ehhh.
Przecież test dodatni może wyjść spokojnie w 11-12 dniu po owulacji nawet, 10 nic nie przesadza.

Dalej trzymam kciuki !

A kłuć się nie ma sensu skoro testy są na razie negatywne wg mnie

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) Ja już w pracy, zabieram się za robotę, trochę głowa odpocznie. Ja testuje dopiero w czwartek - zobaczymy co to wyjdzie. Ale się nie nastawiam :)
Ja tez niby okres mam dostać w czwartek wiec zobaczymy. Strasznie byłam nastawiona ze się udało, ale po wczorajszej bieli trochę zaczęłam się zastanawiać czy napewno..

Wiem ze to zabrzmi dziwnie ale od ponad roku słucham jednej babki na yt która rozkłada karty tarota. wstawiła właśnie czytanie na ten tydzień i dla swojego znaku zodiaku mam to, ze czeka mnie wizyta u lekarza specjalisty bo przez dłuższy czas nie mogę zajść w ciąże i mam problemy. No ciekawe 😁
A jaki masz znak zodiaku jeśli można spytać ?

reklama
Do góry