Myślałam, że to tylko u mnie takJa przy KP to chyba straciłam czucie w cyckach
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Niewiarygodne jest dla mnie ze czasami brodawki w początkach karmienia bolały. A przecież nie miał zębów teraz potrafi mnie ugryźć do krwi a w sumie nie boli to jakos tragicznieMyślałam, że to tylko u mnie tak
Nel331
A jak tam u Ciebie ?Ja przy KP to chyba straciłam czucie w cyckach
U mnie to samo Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?Niewiarygodne jest dla mnie ze czasami brodawki w początkach karmienia bolały. A przecież nie miał zębów teraz potrafi mnie ugryźć do krwi a w sumie nie boli to jakos tragicznie
kasiaa91
Czekam na wizytę w piątek. I albo będę się tu żegnać i kibicować albo zostanę z Wami na trochę dłużejA jak tam u Ciebie ?
kasiaa91
Sama nie wiem. Przed dzieckiem karmienie wydawało mi się okropne i odrzucające a pokochałam to i dopóki ja będę się z tym czuła ok i Synek tez to będę kontynuować.U mnie to samo Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?
kasiaa91
Taki kolor może świadczyć o nadkazeniu bakteryjnym.Dziewczyny tak wgl nie ciążowy.. Czy któraś z was przerabiała u siebie taki totalnie żółty katar? Jak jakiś barwnik żółty lub żółtko jajka kurzego? Raz gesty, raz jak woda?
Nel331
Jeśli znikniesz na wątek mamusiowy to super Ale żegnać się żadna nie musi, zostać z nami mimo wszystkoCzekam na wizytę w piątek. I albo będę się tu żegnać i kibicować albo zostanę z Wami na trochę dłużej
reklama
Dziękuję bardzo! Nigdy czegos takiego nie miałam a od dziś widzę właśnie to i mnie to przerażaTaki kolor może świadczyć o nadkazeniu bakteryjnym.
Podziel się: