reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny tak wgl nie ciążowy.. Czy któraś z was przerabiała u siebie taki totalnie żółty katar? Jak jakiś barwnik żółty lub żółtko jajka kurzego? Raz gesty, raz jak woda?

Ostatnia edycja:
Niewiarygodne jest dla mnie ze czasami brodawki w początkach karmienia bolały. A przecież nie miał zębów 😂 teraz potrafi mnie ugryźć do krwi a w sumie nie boli to jakos tragicznie 😂
U mnie to samo 🤣 Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej 😉 O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku 😅 Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?

U mnie to samo 🤣 Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej 😉 O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku 😅 Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?
Sama nie wiem. Przed dzieckiem karmienie wydawało mi się okropne i odrzucające a pokochałam to i dopóki ja będę się z tym czuła ok i Synek tez to będę kontynuować.

reklama
Do góry