reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny tak wgl nie ciążowy.. Czy któraś z was przerabiała u siebie taki totalnie żółty katar? Jak jakiś barwnik żółty lub żółtko jajka kurzego? Raz gesty, raz jak woda?

Ostatnia edycja:
Niewiarygodne jest dla mnie ze czasami brodawki w początkach karmienia bolały. A przecież nie miał zębów 😂 teraz potrafi mnie ugryźć do krwi a w sumie nie boli to jakos tragicznie 😂
U mnie to samo 🤣 Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej 😉 O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku 😅 Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?

U mnie to samo 🤣 Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej 😉 O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku 😅 Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?
Sama nie wiem. Przed dzieckiem karmienie wydawało mi się okropne i odrzucające a pokochałam to i dopóki ja będę się z tym czuła ok i Synek tez to będę kontynuować.

reklama
Do góry