reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A to dla Was tak z okazji Mikolajek ♥️❄️

Załączniki

• IMG_7273.jpg
    IMG_7273.jpg
    278,2 KB · Wyświetleń: 78
Wiem ze to zabrzmi dziwnie ale od ponad roku słucham jednej babki na yt która rozkłada karty tarota. wstawiła właśnie czytanie na ten tydzień i dla swojego znaku zodiaku mam to, ze czeka mnie wizyta u lekarza specjalisty bo przez dłuższy czas nie mogę zajść w ciąże i mam problemy. No ciekawe 😁

Ha ha ha aż sobie włączyłam takie głupoty (nie wiem czy to ta sama babka) i o ile w tygodniowym dla mnie nic ciekawego. To, za to w grudniowym wywróżyła mi drogi prezent od męża na święta i ciąże xD
Szczerze mówiąc to ja poproszę, żeby się chociaż te szpilki od Manolo Blahnik spełniły :D

manolo blahnik shoe GIF

Ha ha ha aż sobie włączyłam takie głupoty (nie wiem czy to ta sama babka) i o ile w tygodniowym dla mnie nic ciekawego. To, za to w grudniowym wywróżyła mi drogi prezent od męża na święta i ciąże xD
Szczerze mówiąc to ja poproszę, żeby się chociaż te szpilki od Manolo Blahnik spełniły :D

manolo blahnik shoe GIF
ta ode mnie to Eva :D

Nie dziękuję na wszelki wypadek 😉 Nie mam już zbyt wiele wiary w ten cykl.. Dał mi popalić konkretnie. Najpierw plamienie 6 dni po piku, dostałam jakiejś podwyszonej temp ciała bo czułam się strasznie dziwnie i jak zmierzyłam to było 37.6. Zaraz później całodzienne bóle jajników. Wyspało mnie jak nastolatkę, nigdy nie mialam jakiejś idealnej cery ale teraz to maskara.. Bulgotanie w brzuchu nie ustaje w dalszym ciągu TRWA. Teraz jeszcze i to... Kilka negatywnych testów za mną... Jeszcze ostatnie chwile by się łudzić więc zobaczymy co to będzie

To plamienie i podwyższona temperatura i nawet bóle jajników wyglądają obiecująco. Trzymam kciuki!

reklama
A czy któraś z Was ma owulacje w tym tygodniu? Ja prawdopodobnie w środę. Chociaż jestem w pierwszym cyklu po biochemicznej, killa dni temu beta jeszczs wynosiła 20j, więc nie wiem, czy w tym miesiącu w ogóle owulacja będzie albo może się sporo przesunąć. Może zakupie dzisiaj testy owulacyjne 🤔

Do góry