Nel331
Fanka BB :)
Ok, ja wodnikpanna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, ja wodnikpanna
A to dla Was tak z okazji Mikolajek
Hej kochana, u mnie to samo. Jedziemy na jednym wózku I nie chce przejść...Dalej boli mnie podbrzusze. 4 dni już. Pewnie będzie tak do samego okresu.
Wiem ze to zabrzmi dziwnie ale od ponad roku słucham jednej babki na yt która rozkłada karty tarota. wstawiła właśnie czytanie na ten tydzień i dla swojego znaku zodiaku mam to, ze czeka mnie wizyta u lekarza specjalisty bo przez dłuższy czas nie mogę zajść w ciąże i mam problemy. No ciekawe
Mnie w tym cyklu też w sumie od owu non stop coś bolało...Dalej boli mnie podbrzusze. 4 dni już. Pewnie będzie tak do samego okresu.
ta ode mnie to EvaHa ha ha aż sobie włączyłam takie głupoty (nie wiem czy to ta sama babka) i o ile w tygodniowym dla mnie nic ciekawego. To, za to w grudniowym wywróżyła mi drogi prezent od męża na święta i ciąże xD
Szczerze mówiąc to ja poproszę, żeby się chociaż te szpilki od Manolo Blahnik spełniły
Nie dziękuję na wszelki wypadek Nie mam już zbyt wiele wiary w ten cykl.. Dał mi popalić konkretnie. Najpierw plamienie 6 dni po piku, dostałam jakiejś podwyszonej temp ciała bo czułam się strasznie dziwnie i jak zmierzyłam to było 37.6. Zaraz później całodzienne bóle jajników. Wyspało mnie jak nastolatkę, nigdy nie mialam jakiejś idealnej cery ale teraz to maskara.. Bulgotanie w brzuchu nie ustaje w dalszym ciągu TRWA. Teraz jeszcze i to... Kilka negatywnych testów za mną... Jeszcze ostatnie chwile by się łudzić więc zobaczymy co to będzie