reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

A możliwe, że te bóle były by np od acardu? Nigdzie co prawda nie widziałam aby ktoś takie miał ani w ulotce nie pisze ale...no nie wiem. To 1 cs i jednoczesnie 1 cykl z acardem. Myslicie, że wiązać te objaey z nim czy nie? W sumie to tylko lek na rozrzedzenie krwi ale w sumie działa na lepsze ukrwienie...ale biorę od 4 dnia cyklu a pojawiły sie bole dopiero w 25 dniu cyklu

reklama
Ja w ciazy z synem tez od razu czulam ze cos jest na rzeczy bo objawy byly zupelnie inne tak samo jak w tym cyklu. Kilka dni temu snilo mi sie ze robilam testy i 4 byly pozytywne 😂😂😂 no ale póki co jeszcze nic nie ma. I właśnie mam ten biały śluz, jego nigdy u siebie akurat nie zauważyłam. Przy synu miałam taką sahare, że głowa mała.
Znowu mnie dopadły te bóle...a już było ze 2h spokoju. Nic innego prócz tego bólu i śluzu właściwie mi nie dolega. Szyjka ciągle bardzo wysoko więc dziś raczej okresu te bóle nie zapowiadają 🙂
U mnie taki śluz był też w poprzednim cyklu, ale nie taka „ciążowa” ilość.

Mnie strasznie boli podbrzusze już trzeci dzień. Nie wiem co mam o tym myśleć i nie wiem już kiedy w końcu ta owulacja mogła być bo od piku cały czas boli. Więc obstawiam pomiędzy, czyli 4.12. I wczoraj staraliśmy się dwa razy i dzisiaj, więc chyba wystarczy.
Jutro chyba odpuszczamy, zależy o której mąż wróci z pracy.

U mnie taki śluz był też w poprzednim cyklu, ale nie taka „ciążowa” ilość.

Mnie strasznie boli podbrzusze już trzeci dzień. Nie wiem co mam o tym myśleć i nie wiem już kiedy w końcu ta owulacja mogła być bo od piku cały czas boli. Więc obstawiam pomiędzy, czyli 4.12. I wczoraj staraliśmy się dwa razy i dzisiaj, więc chyba wystarczy.
Jutro chyba odpuszczamy, zależy o której mąż wróci z pracy.
pocieszę Cię może, mnie od piku boli codziennie. Już 10 dzień. Raz mniej raz bardziej ale codziennie :)

Ok to opieraj się na tym co pisza twoi lekarze a ja się będę opierać na tym co mowią moi 🙂
Syn jest jakoś cały i zdrowy 😉
A będąc w 6 tygodniu w szpitalu zostałam "naszprycowana" benzodiazepinami.
Są momenty gdy wybiera się dla dziecka mniejsze zło.
Po za tym do 6 tc leki nie przenikają do płodu 🙃
Masz racje, psychiatrycznie z powodzeniem leczy się pacjentki przez całà ciąże

A możliwe, że te bóle były by np od acardu? Nigdzie co prawda nie widziałam aby ktoś takie miał ani w ulotce nie pisze ale...no nie wiem. To 1 cs i jednoczesnie 1 cykl z acardem. Myslicie, że wiązać te objaey z nim czy nie? W sumie to tylko lek na rozrzedzenie krwi ale w sumie działa na lepsze ukrwienie...ale biorę od 4 dnia cyklu a pojawiły sie bole dopiero w 25 dniu cyklu
Mogły być od wysokiego progesteronu po prostu

reklama
Do góry