Ja czekam do czwartku ale chyba nie zdążę z testem bo już czuję zbliżającą się @Ktoś testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie?
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Może i tak być, bo ja czułam zagnieżdżenie w obu ciążach równo 6 dni po owulacji i to był okropny ból.Ja już nie wiem jak jest z tym zagniezdzeniem. Owulacje tez mam bardzo bolesna, okres od zabiegu mniej ale jeśli jest jakaś prawda w tym, ze można to czuć, to może ten wczorajszy okropny ból jajnika to było to ? Czy sobie nie robić nadziei
olka11135
Fanka BB :)
Komórka jajowa ma około 0,12 mm średnicy więc naprawdę nie oczekujcie, że zawsze trzeba mieć jakiekolwiek objawy czegokolwiek Wiadomo, że jak się tu nakręcamy to każdy ból, czy odstępstwo od normy chcemy wziąć za objaw ciąży.
Ja mam za sobą dwie donoszone, bezproblemowe ciąże - w pierwszej zero objawów. Gdyby nie brak okresu i rosnący brzuch nie wiedziałabym że jestem w ciąży. Z drugim objawy jak ból piersi czy mdłości już miałam, ale dopiero koło 6tc i też nie trwały jakoś mega długo.
W zeszłym cyklu na dzień przed okresem miałam mega mdłości, byłam bardzo zmęczona, lekko chora, temperatura wyższa ... no i dupa Także mimo, że teraz mam jakieś "objawy" to wiem, że ten okres może przyjść każdego dnia. Ale też wiem, że dziewczyny nie raz, nie dwa miały malutkie bety nawet 14dpo i były z tego ciąże nawet czasem niekoniecznie pojedyncze
Ja mam za sobą dwie donoszone, bezproblemowe ciąże - w pierwszej zero objawów. Gdyby nie brak okresu i rosnący brzuch nie wiedziałabym że jestem w ciąży. Z drugim objawy jak ból piersi czy mdłości już miałam, ale dopiero koło 6tc i też nie trwały jakoś mega długo.
W zeszłym cyklu na dzień przed okresem miałam mega mdłości, byłam bardzo zmęczona, lekko chora, temperatura wyższa ... no i dupa Także mimo, że teraz mam jakieś "objawy" to wiem, że ten okres może przyjść każdego dnia. Ale też wiem, że dziewczyny nie raz, nie dwa miały malutkie bety nawet 14dpo i były z tego ciąże nawet czasem niekoniecznie pojedyncze
L
Lebkuchen_mum
Gość
I po ilu dniach od tego bolu wyszedl ci test? Bo mi te moje bole brzucha to dziwnie wyglądają...nie sądzę że to na @ objawyMoże i tak być, bo ja czułam zagnieżdżenie w obu ciążach równo 6 dni po owulacji i to był okropny ból.
Nel331
Fanka BB :)
Dlatego wlsnie trochę mnie to nie pasuje, żeby coś czuć na tym etapie o ile w ogóle jest jakiś etap w moim przypadku może po prostu przed okresem miałam ból jak na owulacje, wiadomo, każdy cykl jest innyKomórka jajowa ma około 0,12 mm średnicy więc naprawdę nie oczekujcie, że zawsze trzeba mieć jakiekolwiek objawy czegokolwiek Wiadomo, że jak się tu nakręcamy to każdy ból, czy odstępstwo od normy chcemy wziąć za objaw ciąży.
U
użytkowniczka Co
Gość
2 dni. Ból 6dpo, test 8dpo.I po ilu dniach od tego bolu wyszedl ci test? Bo mi te moje bole brzucha to dziwnie wyglądają...nie sądzę że to na @ objawy
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja mialam w czwartwk kłucia jajnikow, w piatek calutki dzien straszny bol podbrzusza a wczoraj i dzisiaj takie odczucia chyba nie wiem skurczy bo raz mnie ćmi jak na @ a zaraz totalnie nic nie czuć u jest ok...ale z tym testem poczekam do srody chyba że mi cos innego będzie i się skuszę2 dni. Ból 6dpo, test 8dpo.
U
użytkowniczka Co
Gość
A ja wam powiem, że w ciąży z moim synem od razu wiedziałam, że się udało. Dwa dni po owulacji przyśniło mi się, że jestem w ciąży i urodzę synka. Z tego snu wybudził mnie w środku nocy przeraźliwy ból piersi. Niby nie można mieć objawów bez beta hcg, ale jakoś bardziej ufałam swojemu organizmowi. Drganie powieki, dziwny katar bez powodu. Test zrobiłam 8dpo tylko dlatego, że zaczęły mi śmierdzieć buraki. Musiałam wyjść z pokoju, bo nie mogłam wytrzymać.
Takie inne objawy zaczęły się dopiero w 7+0, okropne mdłości, wymioty. W sumie miałam to już do końca. Zero śluzu.
W 1 ciąży jedynym objawem było okropne uczucie głodu i cały czas musiałam zmieniać majtki. Dosłownie po 5 minutach miałam pełno białego gęstego śluzu. I to tyle.
Takie inne objawy zaczęły się dopiero w 7+0, okropne mdłości, wymioty. W sumie miałam to już do końca. Zero śluzu.
W 1 ciąży jedynym objawem było okropne uczucie głodu i cały czas musiałam zmieniać majtki. Dosłownie po 5 minutach miałam pełno białego gęstego śluzu. I to tyle.
U
użytkowniczka Co
Gość
U mnie już nie ma piku na teście owu.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja w ciazy z synem tez od razu czulam ze cos jest na rzeczy bo objawy byly zupelnie inne tak samo jak w tym cyklu. Kilka dni temu snilo mi sie ze robilam testy i 4 byly pozytywne no ale póki co jeszcze nic nie ma. I właśnie mam ten biały śluz, jego nigdy u siebie akurat nie zauważyłam. Przy synu miałam taką sahare, że głowa mała.A ja wam powiem, że w ciąży z moim synem od razu wiedziałam, że się udało. Dwa dni po owulacji przyśniło mi się, że jestem w ciąży i urodzę synka. Z tego snu wybudził mnie w środku nocy przeraźliwy ból piersi. Niby nie można mieć objawów bez beta hcg, ale jakoś bardziej ufałam swojemu organizmowi. Drganie powieki, dziwny katar bez powodu. Test zrobiłam 8dpo tylko dlatego, że zaczęły mi śmierdzieć buraki. Musiałam wyjść z pokoju, bo nie mogłam wytrzymać.
Znowu mnie dopadły te bóle...a już było ze 2h spokoju. Nic innego prócz tego bólu i śluzu właściwie mi nie dolega. Szyjka ciągle bardzo wysoko więc dziś raczej okresu te bóle nie zapowiadają
Podziel się: