reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny, ja już nie wytrzymam. Znowu mnie kłuje jajnik lewy. Codziennie. Jutro będzie 8 dzień. To jest taki dyskomfort ze jak mnie dopadnie to po prostu nie chce robić nic 😂 zaczynam się stresować. Nie mogę się już doczekać testowania…

reklama
Hej! Ja staram się z mężem o dzidzie jakieś 5 miesięcy, dzisiaj rano robiłam test ale nie wiem czy mam się z czego cieszyć 🙄 bo wyszedł on po czasie i jest z firmy a clearblue może ktoś coś wie jak te testy działają czy komuś sprawdził się wynik że tak powiem po czasie? 😁 Proszę dajcie znać 😁 dodam, że okres powinnam mieć wczoraj, ale pobolewa mnie już jakoś z 6 dni brzuch jakbym miała właśnie dostać okres, co do śluzu to jest żółty, obecnie jestem w Niemczech i nie mam możliwości iść na krew luz do ginekologa, poza tym myślę że jest to za wcześnie 😊 cykle mam regularne 28-dniowe, poniżej zdjęcie testu
tu fabryczna na 100%

Dziewczyny, ja już nie wytrzymam. Znowu mnie kłuje jajnik lewy. Codziennie. Jutro będzie 8 dzień. To jest taki dyskomfort ze jak mnie dopadnie to po prostu nie chce robić nic [emoji23] zaczynam się stresować. Nie mogę się już doczekać testowania…
Jeszcze troche [emoji87][emoji87]

Dziewczyny, ja już nie wytrzymam. Znowu mnie kłuje jajnik lewy. Codziennie. Jutro będzie 8 dzień. To jest taki dyskomfort ze jak mnie dopadnie to po prostu nie chce robić nic 😂 zaczynam się stresować. Nie mogę się już doczekać testowania…
Kiedy testujesz ? Ja to co najwyżej owulacyjne mogę robić za kilka dni 🤣🤣🤣

reklama
Do góry