reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Dzień dobry 😁 dziś wstałam lewa noga, gosciu we mnie przypieprzyl autem pod praca bo wpadł w poślizg, eksploduja mi zaraz zderzaki bo tak mnie od rana bolą ze tragedia 🤣 i boli mnie podbrzusze. Potrzebuje kocyka i łóżeczka, już mam dość 😂 a jak tam wasze samopoczucia ? O właśnie, muszę zamówić testy na necie bo już nie mam 😊
To miałaś przygody od poniedziałku. Grunt, ze nic Ci się nie stało. Ja jestem zła bo dzisiaj 38dc a czekam bardzo na okres zeby zacząć stymulacje.

reklama
Dzień dobry 😁 dziś wstałam lewa noga, gosciu we mnie przypieprzyl autem pod praca bo wpadł w poślizg, eksploduja mi zaraz zderzaki bo tak mnie od rana bolą ze tragedia 🤣 i boli mnie podbrzusze. Potrzebuje kocyka i łóżeczka, już mam dość 😂 a jak tam wasze samopoczucia ? O właśnie, muszę zamówić testy na necie bo już nie mam 😊
Hej,
Przybijam piątkę! Obudził mnie ból brzucha i niespodzianka @ przyszła 2 dni za wcześnie 😥

U mnie dziś 3 dni po owulacji według moich odczuć i testów owulacyjnych. W sumie nic mi nie dolega dzisiaj 😊 na 13 do pracy ale tylko 3.5 h wiec spoko. Mojego mega rozlozyla choroba, maly mial 3 dniówkę a ja juz w sumie zdrowa od wczoraj jestem. W piatek ide oddac mocz na posiew to przy okazji zrobię progesteron. Bety nie będę robić bo to 7 dni po piku więc szanse na jakąkolwiek ciążową liczbę są żadne

Ostatnio edytowane przez moderatora:

O rany! Ale poniedziałek. U mnie słabo bo fatalnie się czuję. Już się zastanawiam czy to aby nie korona

Dzień dobry [emoji16] dziś wstałam lewa noga, gosciu we mnie przypieprzyl autem pod praca bo wpadł w poślizg, eksploduja mi zaraz zderzaki bo tak mnie od rana bolą ze tragedia [emoji1787] i boli mnie podbrzusze. Potrzebuje kocyka i łóżeczka, już mam dość [emoji23] a jak tam wasze samopoczucia ? O właśnie, muszę zamówić testy na necie bo już nie mam [emoji4]
U mnie słaba nocka - mlody ma zapalenie gardła i mega katar, przez ktory nie umie spac, ciagle sie budzi[emoji2360] od 4 dni spi z nami w lozku

mi nie, ale autka szkoda bo niedawno wymienialiśmy lampy a tu jeb. No ale to tylko auto :) a masz jakieś oznaki ze @ ma nadejść?
No tak to prawda, ze auta też trochę szkoda :p w tamtym tygodniu miałam bóle brzucha i taki typowy apetyt jak na okres więc byłam pewna, ze się zbliża a teraz wszystko się przeciąga. Mam nadzieję, ze może dzisiaj się pojawi. Na tą chwilę to tylko mnie piersi bolą tak jakby po bokach ale nie wiem, czy to na okres, czy od stanika może za ciasnego.

poważnie? Ja zawsze czuje zapalenie pecherza. Zawsze, latam wtedy do toalety co 5-10 minut z pieczeniem. Tragedia. A teraz po prostu uciska mnie podbrzusze i biegam sikać. Czuje sie napompowana. Dawno tak się sobie nie „przyglądałam”
Bo miewasz jednocześnie zapalenie cewki - to są objawy o jakich piszesz

reklama
Do góry