reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

A ja pdzesiedzialam cały dzień w domu, wypiłam dwie kawy a czuje, jak od rana co chwile biegam do toalety bo czuje ucisk na pęcherz. Pamietam, ze w kilku cyklach już tak miałam i gin mi powiedział ze to normalne. Ale miałam tak chyba dwa razy, olałam to. Aż do dzisiaj. Masakra 🙈 żadnych cyst ani polipów nie mam, wiec nie ma mowy o torbieli itp..
Ja tak miałam dwa cykle temu i się okazało, że miałam zapalenie pęcherza a nic mnie nawet nie bolało 🤷🏼‍♀️😅.

reklama
Ja tak miałam dwa cykle temu i się okazało, że miałam zapalenie pęcherza a nic mnie nawet nie bolało 🤷🏼‍♀️😅.
poważnie? Ja zawsze czuje zapalenie pecherza. Zawsze, latam wtedy do toalety co 5-10 minut z pieczeniem. Tragedia. A teraz po prostu uciska mnie podbrzusze i biegam sikać. Czuje sie napompowana. Dawno tak się sobie nie „przyglądałam”

poważnie? Ja zawsze czuje zapalenie pecherza. Zawsze, latam wtedy do toalety co 5-10 minut z pieczeniem. Tragedia. A teraz po prostu uciska mnie podbrzusze i biegam sikać. Czuje sie napompowana. Dawno tak się sobie nie „przyglądałam”
Serio serio. Nigdy nie miałam zapalenia pęcherza i gdyby nie to, że tak latałam często siku..oraz widziałam śladowe ilości krwi (to mnie już zaniepokoiło), to bym nawet nie wiedziała, że to zapalenie pęcherza 🙈😅. Na szczęście nie znam tego bólu…

Ja juz nieraz mialam zapalenie pechwrza bez zadnych objawow. Wyszlo przypadkowo w posiewie jak robilam kontrole morfologii bo zawsze mi rodzinna daje od razu caly pakiet badan a robie co 3 msc.

Serio serio. Nigdy nie miałam zapalenia pęcherza i gdyby nie to, że tak latałam często siku..oraz widziałam śladowe ilości krwi (to mnie już zaniepokoiło), to bym nawet nie wiedziała, że to zapalenie pęcherza 🙈😅. Na szczęście nie znam tego bólu…
No to mega Ci zazdroszczę ze nie znasz tego bólu :)

Ja to samo 🙈 mam 19dc i praktycznie ani śladu śluzu. W 12, 13 i 14dc było przejrzyście, mokro i ciągnąco. Do tego jeszcze się teraz przeziębiłam 😭

Ja to samo 🙈 mam 19dc i praktycznie ani śladu śluzu. W 12, 13 i 14dc było przejrzyście, mokro i ciągnąco. Do tego jeszcze się teraz przeziębiłam 😭
U mnie 21 dc, czekam na @ sluzu na zewnątrz brak, ja już sama nie wiem. To mój niby 2 cs, ale ten cykl taki niby trochę nie udany bo nie było kiedy, sluz płodny zazwyczaj u siebie przesypiam, bo nigdy nie zauważę, a według lekarza jest książkowo.

U mnie 21 dc, czekam na @ sluzu na zewnątrz brak, ja już sama nie wiem. To mój niby 2 cs, ale ten cykl taki niby trochę nie udany bo nie było kiedy, sluz płodny zazwyczaj u siebie przesypiam, bo nigdy nie zauważę, a według lekarza jest książkowo.
Ja w sumie też nie wiem, czy przegapiłam u siebie owulację o ile w ogóle była lub będzie? Do tego jestem teraz chora i brak ochoty na cokolwiek 🙈

Dobry wieczór dziewczyny!
Wracam po resecie weekendowym - niestety pijaństwo sprawiło, że wróciłam chora i niewyspana, ale było warto ;) w piątek rano robiłam pinka 10mlu/ml -ale nawet cienia drugiej kreski. I coś jest w podświadomości bo mnie nigdy piersi nie bolą, a w sobotę nad ranem nie byłam wstanie spać na brzuchu i chodzić bez stanika (a ja nie chodzę od lat w stanikach więc miałam mega problem :D ). Oczywiście dziś rano test 25mlu/ml negatywny totalnie więc zdecydowanie tylko jakaś głupia podświadomość. Okresu brak, dziś 44 dzień cyklu. Byle do tego 10.12

Wracam po resecie weekendowym - niestety pijaństwo sprawiło, że wróciłam chora i niewyspana, ale było warto ;) w piątek rano robiłam pinka 10mlu/ml -ale nawet cienia drugiej kreski. I coś jest w podświadomości bo mnie nigdy piersi nie bolą, a w sobotę nad ranem nie byłam wstanie spać na brzuchu i chodzić bez stanika (a ja nie chodzę od lat w stanikach więc miałam mega problem :D ). Oczywiście dziś rano test 25mlu/ml negatywny totalnie więc zdecydowanie tylko jakaś głupia podświadomość. Okresu brak, dziś 44 dzień cyklu. Byle do tego 10.12
Super, że udało Ci się chociaż trochę odpocząć i odreagować ❤️😉

reklama
A co będzie 10/12? 😁

Do góry