reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Tak. Mówił, że z prawego jest już po owulacji bo jest ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa ale drugi jajnik wygląda jakby miał mieć zaraz owulacje. Skomentował to jakoś tak "może będą z tego bliźniaki"
A, No to wszystko sie zgadza z peakiem który widzisz :)

reklama
Trochę mnie nie było, a tu ponad 100 stron do nadrobienia 😱 no nic, może teraz będę bardziej na bieżąco
U mnie dziś na bank owulacja (ból jajnika, dużo śluzu) ale odpuszczam ten cykl - nie mogę doleczyć zatok i spodziewam się że jutro dostanę antybiotyk więc nie będę ryzykować. Do tego jeszcze jedna sprawa mnie niepokoi, mam nadzieję że jutro też się wyjaśni. Ale cieszę się że się 'naprawilo' po ostatnim długim bezowulacyjnym cyklu 💪

Ja wczoraj byłam u mojej lekarki rodzinnej i przy okazji chciałam skierowanie na bete i progesteron na co ona do mnie, że po co skoro moge zrobic test ciążowy. Ja jej mówię, że beta tylko da w 100% pewnośc i wykryje ciążę najwcześniej a muszę wprowadzić leki i ginekolog musi mieć potwierdzenie betą a ta mi mówi, że testy też dają 100% pewności i że też wykrywają w tym samym czasie ciążę. I mi nie dała skierowania no bo mam sobie test zrobic...super więc będę płacić 55€ 🥲🥲

Na mnie testy owy działają super, dwa razy wychwycona owu, dwa razy pykło, tylko że niestety biochemiczne. Ja używam apki premom, ktoś gdzieś kiedyś polecał i rzeczywiście tam się robi fotkę testu i pokazuje jaki wynik ta kreska ma 😉
Zapisałam się do giną na przyszły piątek, ciekawe czy da mi jakieś badania na te dwie biochemiczne jedna po drugiej 🤨 jakoś nie potrafię trafić na fajnego lekarza w Medicover

Cześć dziewczyny :) Witam się na tym wątki z Wami i bardzo się cieszę że takowy powstał :) mam już 1 dziecko, nastolatka i staramy się o rodzeństwo .
Ja niestety jestem już grubo po 20 ;), jak widać po nicku :D i martwię się tym nieco bo wszędzie piszą że po 35 plus to już nie jest łatwo. Czy któraś z Was też jest w podobnych ramach czasowych :)?

Ja lada moment 36 kończę 😱
Mam 4 latka na pokładzie który ciągle gada o rodzeństwie 😉

Na mnie testy owy działają super, dwa razy wychwycona owu, dwa razy pykło, tylko że niestety biochemiczne. Ja używam apki premom, ktoś gdzieś kiedyś polecał i rzeczywiście tam się robi fotkę testu i pokazuje jaki wynik ta kreska ma 😉
Zapisałam się do giną na przyszły piątek, ciekawe czy da mi jakieś badania na te dwie biochemiczne jedna po drugiej 🤨 jakoś nie potrafię trafić na fajnego lekarza w Medicover
Mi się też testy sprawdziły bo 2 ciąże w 1 cyklu z tymi testami ale teraz akurat przy okazji byłam u ginekolga w tamtym miesiacu w czasie owulacji i teraz bo miałam plamienia. Gdyby nie to ze gin potwierdzil owulacje przed pozytywnym testem owulacyjnym to nawet bym nie wiedziala i ufala testom 😊
Ja miałam 2 biochemiczne i u mnie winna jest mutacja pai homozygotyczna. Biore acard na szas starań a od pozytywnego testu będzie heparyna. Nie wiem czy juz ci to pisałam ale sprawdz pakiet na trombofilie z testdna.pl. czesto winne sa mutacje 🙂

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mi się też testy sprawdziły bo 2 ciąże w 1 cyklu z tymi testami ale teraz akurat przy okazji byłam u ginekolgoa w tamtym miesiacu w czasie owulacji i teraz bo miałam plamienia. Gdyby nie to ze gin potwierdzil owulacje przed pozytywnym testem oeulacyjnym to nawet bym nie wiedziala i ufala testom 😊
Ja miałam 2 biochemiczne i u mnie winna jest mutacja pai homozygotyczna. Biore acard na szas starań a od pozytywnego testu będzie heparyna. Nie wiem czy juz ci to pisałam ale sprawdz pakiet na trombofilie z testdna.pl. czesto winne sa mutacje 🙂

Tak pisałaś. Zobaczę co tam mi lekarz powie i zleci ale planuje też je zrobić

Do góry