reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mam pik. I boli jajnik. Prawy. Niby lekarz mowil ze z niego byla owu no ale boli, jest pik i znowu sluz. Mega dziwne to wszystko. Gorny test z 7 rano a dolny 9.30
Mi endoktrynolog-ginekolog mówił, że testy uwulacyjne mogą wychodzić pozytywne dopiero po owulacji i jeśli chce się nimi w jakiś sposób sugerować to żebym obstawiała, że pozytywny oznacza, że owulacja albo była wczoraj albo będzie dziś lub jutro. 😉

Mi endoktrynolog-ginekolog mówił, że testy uwulacyjne mogą wychodzić pozytywne dopiero po owulacji i jeśli chce się nimi w jakiś sposób sugerować to żebym obstawiała, że pozytywny oznacza, że owulacja albo była wczoraj albo będzie dziś lub jutro. [emoji6]
Moja lekarka mowila mniej więcej to samo, dlatego w sumie nie wiem, czy się tak sugerować tymi testami. Przy pierwszej ciazy pamietam, że testy wychodziły pozytywne, a do owulacji jednak musiało dojść grubo po kilku dniach

Moja lekarka mowila mniej więcej to samo, dlatego w sumie nie wiem, czy się tak sugerować tymi testami. Przy pierwszej ciazy pamietam, że testy wychodziły pozytywne, a do owulacji jednak musiało dojść grubo po kilku dniach
Mi powiedział, że to zależy od organizmu bo u każdej z nas wartość LH jest inna więc nawet u jednej osoby może się zdarzyć tak, że ma wysokie LH i je test szybko wyłapie a jak w innym cyklu trochę niższe to wyłapie później czy jakoś tak 😅 mogłam coś pomieszać ale o wartości LH chodzi. 😅

reklama
Boje się bliźniąt ale co tam...nie ma gwarancji że nawet 1 by się zapłodniło. Mój wróci od dentysty to ide go męczyć 😂😂😂 powiedziałam mu wczoraj, że jest możliwość bliźniaków ale jakoś dziwnie się nie przejął 🤔 no cóż...ja chciałam 4 dzieci, od 2...może życie wybierze za nas 🤣😆
Ty chcesz 4, on 2 więc kompromisem byłaby 3 dzieci. 😁

Do góry