reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mam pik. I boli jajnik. Prawy. Niby lekarz mowil ze z niego byla owu no ale boli, jest pik i znowu sluz. Mega dziwne to wszystko. Gorny test z 7 rano a dolny 9.30
Mi endoktrynolog-ginekolog mówił, że testy uwulacyjne mogą wychodzić pozytywne dopiero po owulacji i jeśli chce się nimi w jakiś sposób sugerować to żebym obstawiała, że pozytywny oznacza, że owulacja albo była wczoraj albo będzie dziś lub jutro. 😉

Mi endoktrynolog-ginekolog mówił, że testy uwulacyjne mogą wychodzić pozytywne dopiero po owulacji i jeśli chce się nimi w jakiś sposób sugerować to żebym obstawiała, że pozytywny oznacza, że owulacja albo była wczoraj albo będzie dziś lub jutro. [emoji6]
Moja lekarka mowila mniej więcej to samo, dlatego w sumie nie wiem, czy się tak sugerować tymi testami. Przy pierwszej ciazy pamietam, że testy wychodziły pozytywne, a do owulacji jednak musiało dojść grubo po kilku dniach

Moja lekarka mowila mniej więcej to samo, dlatego w sumie nie wiem, czy się tak sugerować tymi testami. Przy pierwszej ciazy pamietam, że testy wychodziły pozytywne, a do owulacji jednak musiało dojść grubo po kilku dniach
Mi powiedział, że to zależy od organizmu bo u każdej z nas wartość LH jest inna więc nawet u jednej osoby może się zdarzyć tak, że ma wysokie LH i je test szybko wyłapie a jak w innym cyklu trochę niższe to wyłapie później czy jakoś tak 😅 mogłam coś pomieszać ale o wartości LH chodzi. 😅

reklama
Boje się bliźniąt ale co tam...nie ma gwarancji że nawet 1 by się zapłodniło. Mój wróci od dentysty to ide go męczyć 😂😂😂 powiedziałam mu wczoraj, że jest możliwość bliźniaków ale jakoś dziwnie się nie przejął 🤔 no cóż...ja chciałam 4 dzieci, od 2...może życie wybierze za nas 🤣😆
Ty chcesz 4, on 2 więc kompromisem byłaby 3 dzieci. 😁

Do góry