reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Chodzę do dietetyka od lutego, mam juz kilka rozpisek z jadłospisami:)
Kurcze mi nic nie pasowało od dietetyków. Mega mdłe posiłki do tego jedna jak sie okazalo dawala mi z wysokim ładunkiem przez co czulam sie fatalnie....teraz mam dietetyka na 7 grudnia wiec dopiero gdzies za 3 tygodnie dostane diete. Do tego czasu musze przetrwac. Ale u mnie dodatkowo nietolerancja laktozy, histaminy, endometrioza i sibo woec moze dlatego mam takie obrzydliwe te jadłospisy bo nikt nie wie co mi dac 😂😂😂 teraz ta dietetyczka mnie zapewniała, że bedzie ok więc...zobaczymy. ale ja mogłabym zyć tylko na omletach 🙈

Nie ogarniam...pozytyw mam a owu juz byla wczoraj potwierdzona...znowu ta sama sytuacja co miesiac temu...dziwne...
O co chodzi... 😐🤨

Załączniki

• 20211125_075848.jpg
    20211125_075848.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 78
reklama
Mam pik. I boli jajnik. Prawy. Niby lekarz mowil ze z niego byla owu no ale boli, jest pik i znowu sluz. Mega dziwne to wszystko. Gorny test z 7 rano a dolny 9.30

Załączniki

• 20211125_093702.jpg
    20211125_093702.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 67
Do góry