Daj znać jak będziesz po najgorsze to czekanie...Moja dr stwierdziła ze chce mnie obejrzeć więc mam w piątek wizytę, dzisiaj zrobię ostatnią betę i zobaczymy
A na progesteron dalej czekam
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Na razie w diagnostyce dalej czekam na progesteron beta była wczoraj o 14 a tego wyniku dalej brakDaj znać jak będziesz po najgorsze to czekanie...
Madame83
Miałaś już jakąś CP?Na razie w diagnostyce dalej czekam na progesteron beta była wczoraj o 14 a tego wyniku dalej brak
kasiaa91
Nie i nie mam schorzeń które zwiększają jej ryzyko ale zdarzyć się może zawsze niestetyMiałaś już jakąś CP?
Chodzę do dietetyka od lutego, mam juz kilka rozpisek z jadłospisamiSkad czerpiesz inspiracje do posilkow? Bo juz mi weny brak na sniadania i kolacje [emoji28]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Kurcze mi nic nie pasowało od dietetyków. Mega mdłe posiłki do tego jedna jak sie okazalo dawala mi z wysokim ładunkiem przez co czulam sie fatalnie....teraz mam dietetyka na 7 grudnia wiec dopiero gdzies za 3 tygodnie dostane diete. Do tego czasu musze przetrwac. Ale u mnie dodatkowo nietolerancja laktozy, histaminy, endometrioza i sibo woec moze dlatego mam takie obrzydliwe te jadłospisy bo nikt nie wie co mi dac teraz ta dietetyczka mnie zapewniała, że bedzie ok więc...zobaczymy. ale ja mogłabym zyć tylko na omletachChodzę do dietetyka od lutego, mam juz kilka rozpisek z jadłospisami
L
Lebkuchen_mum
Gość
kasiaa91
Może pozytyw (niewylapany) był te dwa dni temu, teraz pozytywny może wychodzić i tydzień.Nie ogarniam...pozytyw mam a owu juz byla wczoraj potwierdzona...znowu ta sama sytuacja co miesiac temu...dziwne...
O co chodzi...
Mój progesteron z wczoraj to 15ng czyli w sumie nic to nie mówi
L
Lebkuchen_mum
Gość
Progwsteron w miare ale moze krwiak jakis sie zrobil i stad krwawienieMoże pozytyw (niewylapany) był te dwa dni temu, teraz pozytywny może wychodzić i tydzień.
Mój progesteron z wczoraj to 15ng czyli w sumie nic to nie mówi
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Podziel się: