reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
05983CE5-3DC4-45F2-8339-9612C06B3758.jpeg
Chociaż ta krecha to takie widmo że zobaczymy jutro co z tego będzie :)
ale coś tam prześwituje blado

Mam dzisiaj 11dpo a w pierwszej ciąży 11 dpo beta wynosiła 2,3 a test był bielszy niż vizir

Dziewczyny czy alkohol jednorazowo w wiekszej ilosci bedzie miec duzy wplyw na nasienie? Mój po pracy z kolegami powiedzmy lekko przesadził...ostatni dzień i sie rozstają po kilku latach wspolnych wiec ok rozumiem ale .... boje sie że to jakoś zaszkodzi na nasienie. Ogólnie nie pije wcale i nie wiem co teraz bo owulacja miedzy dzis a wtorkiem 😭
Jednorazowo to nie wpływa bo proces produkcji plemników trwa ok. 72 dni. Tak samo mój jak miał słabe parametry dostal witaminy to androlog kazał powtórzyć badanie za ok. 3 miesiące żeby sprawdzić czy jest poprawa.

U mnie dzisiaj 11dpo i cień ledwo, ale naprawdę ledwo... Wczoraj był dużo bardziej widoczny😔 myślę sobie jeszcze, że wczoraj dużo po południu i wieczorem piłam, natomiast przedwczoraj ostatnie siku o 21 i baaaardzo mało płynów, dosłownie parę łyków od 18, tak jakoś wyszło. Ale nie mam jakoś nadziei, nawet podpaskę założyłam, żeby mnie @ w lesie na spacerze nie zaskoczyła, tak mnie brzuch i krzyż okresowo boli. I tak boli już od kilku dni... Smutno mi dzisiaj.

U mnie dzisiaj 11dpo i cień ledwo, ale naprawdę ledwo... Wczoraj był dużo bardziej widoczny😔 myślę sobie jeszcze, że wczoraj dużo po południu i wieczorem piłam, natomiast przedwczoraj ostatnie siku o 21 i baaaardzo mało płynów, dosłownie parę łyków od 18, tak jakoś wyszło. Ale nie mam jakoś nadziei, nawet podpaskę założyłam, żeby mnie @ w lesie na spacerze nie zaskoczyła, tak mnie brzuch i krzyż okresowo boli. I tak boli już od kilku dni... Smutno mi dzisiaj.
Pamietaj, że testy nie służą do weryfikacji przyrostów bety 😃 nie ma co od razu zle myslec.

Zobacz załącznik 1338883Chociaż ta krecha to takie widmo że zobaczymy jutro co z tego będzie :)
ale coś tam prześwituje blado

Mam dzisiaj 11dpo a w pierwszej ciąży 11 dpo beta wynosiła 2,3 a test był bielszy niż vizir

Rzeczywiście coś tam widać :p testuj codziennie, może jutro już będzie lepiej widoczna

U mnie @ brak także czekam - ale bez spiny, zrobię test albo betę w czwartek/piątek bo wyjeżdżam na weekend, będzie dużo alkoholu więc nie chcę potem mieć żali do siebie

reklama
Rzeczywiście coś tam widać :p testuj codziennie, może jutro już będzie lepiej widoczna

U mnie @ brak także czekam - ale bez spiny, zrobię test albo betę w czwartek/piątek bo wyjeżdżam na weekend, będzie dużo alkoholu więc nie chcę potem mieć żali do siebie
Zrobię betę bo nie mam testów w domu i tak :)

Ja oczywiście wczoraj wypiłam grzane piwo (ale było akurat przegrzane wiec % raczej wyparowały :)), jadłam tatara i sałatkę z roquefortem 🤣 a na kolacje zamówiliśmy sushi wiec chyba kombo tego co się nie powinno :)

Do góry