reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
05983CE5-3DC4-45F2-8339-9612C06B3758.jpeg
Chociaż ta krecha to takie widmo że zobaczymy jutro co z tego będzie :)
ale coś tam prześwituje blado

Mam dzisiaj 11dpo a w pierwszej ciąży 11 dpo beta wynosiła 2,3 a test był bielszy niż vizir

Dziewczyny czy alkohol jednorazowo w wiekszej ilosci bedzie miec duzy wplyw na nasienie? Mój po pracy z kolegami powiedzmy lekko przesadził...ostatni dzień i sie rozstają po kilku latach wspolnych wiec ok rozumiem ale .... boje sie że to jakoś zaszkodzi na nasienie. Ogólnie nie pije wcale i nie wiem co teraz bo owulacja miedzy dzis a wtorkiem 😭
Jednorazowo to nie wpływa bo proces produkcji plemników trwa ok. 72 dni. Tak samo mój jak miał słabe parametry dostal witaminy to androlog kazał powtórzyć badanie za ok. 3 miesiące żeby sprawdzić czy jest poprawa.

U mnie dzisiaj 11dpo i cień ledwo, ale naprawdę ledwo... Wczoraj był dużo bardziej widoczny😔 myślę sobie jeszcze, że wczoraj dużo po południu i wieczorem piłam, natomiast przedwczoraj ostatnie siku o 21 i baaaardzo mało płynów, dosłownie parę łyków od 18, tak jakoś wyszło. Ale nie mam jakoś nadziei, nawet podpaskę założyłam, żeby mnie @ w lesie na spacerze nie zaskoczyła, tak mnie brzuch i krzyż okresowo boli. I tak boli już od kilku dni... Smutno mi dzisiaj.

U mnie dzisiaj 11dpo i cień ledwo, ale naprawdę ledwo... Wczoraj był dużo bardziej widoczny😔 myślę sobie jeszcze, że wczoraj dużo po południu i wieczorem piłam, natomiast przedwczoraj ostatnie siku o 21 i baaaardzo mało płynów, dosłownie parę łyków od 18, tak jakoś wyszło. Ale nie mam jakoś nadziei, nawet podpaskę założyłam, żeby mnie @ w lesie na spacerze nie zaskoczyła, tak mnie brzuch i krzyż okresowo boli. I tak boli już od kilku dni... Smutno mi dzisiaj.
Pamietaj, że testy nie służą do weryfikacji przyrostów bety 😃 nie ma co od razu zle myslec.

Zobacz załącznik 1338883Chociaż ta krecha to takie widmo że zobaczymy jutro co z tego będzie :)
ale coś tam prześwituje blado

Mam dzisiaj 11dpo a w pierwszej ciąży 11 dpo beta wynosiła 2,3 a test był bielszy niż vizir

Rzeczywiście coś tam widać :p testuj codziennie, może jutro już będzie lepiej widoczna

U mnie @ brak także czekam - ale bez spiny, zrobię test albo betę w czwartek/piątek bo wyjeżdżam na weekend, będzie dużo alkoholu więc nie chcę potem mieć żali do siebie

reklama
Rzeczywiście coś tam widać :p testuj codziennie, może jutro już będzie lepiej widoczna

U mnie @ brak także czekam - ale bez spiny, zrobię test albo betę w czwartek/piątek bo wyjeżdżam na weekend, będzie dużo alkoholu więc nie chcę potem mieć żali do siebie
Zrobię betę bo nie mam testów w domu i tak :)

Ja oczywiście wczoraj wypiłam grzane piwo (ale było akurat przegrzane wiec % raczej wyparowały :)), jadłam tatara i sałatkę z roquefortem 🤣 a na kolacje zamówiliśmy sushi wiec chyba kombo tego co się nie powinno :)

Do góry