reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny czy alkohol jednorazowo w wiekszej ilosci bedzie miec duzy wplyw na nasienie? Mój po pracy z kolegami powiedzmy lekko przesadził...ostatni dzień i sie rozstają po kilku latach wspolnych wiec ok rozumiem ale .... boje sie że to jakoś zaszkodzi na nasienie. Ogólnie nie pije wcale i nie wiem co teraz bo owulacja miedzy dzis a wtorkiem 😭

reklama
Dziewczyny czy alkohol jednorazowo w wiekszej ilosci bedzie miec duzy wplyw na nasienie? Mój po pracy z kolegami powiedzmy lekko przesadził...ostatni dzień i sie rozstają po kilku latach wspolnych wiec ok rozumiem ale .... boje sie że to jakoś zaszkodzi na nasienie. Ogólnie nie pije wcale i nie wiem co teraz bo owulacja miedzy dzis a wtorkiem 😭
Myślę, że jednorazowo nie będzie miał wpływu, bez przesady. I tak przeczytałam wszystko, co pisałaś i myślę, że Twój może rzeczywiście czuć baaaardzo dużą presję... Tym bardziej, że jak piszesz, był pewien, że ma super nasienie a tu po badaniach okazało się, że jednak nie do końca tak jest. Jego męskie ego pewnie troszkę to ubodło😉 mężczyźni tak już mają... 😉 Trzymam mocno kciuki, żeby Wam się udało i żeby Twoje rozterki jak najszybciej się skończyły ❤️

Nie, nie powinien :)

No mój był zachywocny, że się bedziemy starać często. Ja mu mówiłam, że co 2/3 dni a on do mnie że czemu nie codziennie. To ma co 2 dni, teraz co półtora w płodne i ma problem. Nie wiem okres może ma jakiś męski czy co...
Może czuje się po prostu sprowadzony do roli przyszłego taty a nie Twojego faceta?

A u mnie cień cienia 😱 ale naprawdę cień cienia natomiast widoczny od razu po minucie, tych testów nie znam bo to były jakieś gratisy do testów owu z clearblue. Ale wczorajszy był idealnie biały, nawet dzisiaj dalej jest.
Plamienie z wczoraj się na razie nie rozkręciło - i wkładka i papier po podcieraniu idealnie czyste.

Także na razie bez ekscytacji ale jakaś mała nadzieja jest ☺️

Myślę, że jednorazowo nie będzie miał wpływu, bez przesady. I tak przeczytałam wszystko, co pisałaś i myślę, że Twój może rzeczywiście czuć baaaardzo dużą presję... Tym bardziej, że jak piszesz, był pewien, że ma super nasienie a tu po badaniach okazało się, że jednak nie do końca tak jest. Jego męskie ego pewnie troszkę to ubodło😉 mężczyźni tak już mają... 😉 Trzymam mocno kciuki, żeby Wam się udało i żeby Twoje rozterki jak najszybciej się skończyły ❤️
Co do nasienia nie badal nigdy. 3 ciaze w 1 cyklu więc raczej zle nie jest 😅 Badania w sensie krwi. Mial niska witamine D, b12, kwas foliowy, zawyzona homocysteine. O witaminki chodzilo 😇

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u mnie cień cienia 😱 ale naprawdę cień cienia natomiast widoczny od razu po minucie, tych testów nie znam bo to były jakieś gratisy do testów owu z clearblue. Ale wczorajszy był idealnie biały, nawet dzisiaj dalej jest.
Plamienie z wczoraj się na razie nie rozkręciło - i wkładka i papier po podcieraniu idealnie czyste.

Także na razie bez ekscytacji ale jakaś mała nadzieja jest ☺️
Trzymam kciuki! ❤️❤️ Zapytam tylko, który to cykl z testami owu?

No mój był zachywocny, że się bedziemy starać często. Ja mu mówiłam, że co 2/3 dni a on do mnie że czemu nie codziennie. To ma co 2 dni, teraz co półtora w płodne i ma problem. Nie wiem okres może ma jakiś męski czy co...
Tez usłyszałam „dlaczego co 2 dni? Najlepsze takie świeże, prosto z wora, a nie zleżałe” 🤣🤣

reklama
Do góry