reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja też ciagle mam takie myśli. Już mnie zaczął boleć brzuch, więc myślę że 2-3 dni i dostanę okres.
Dzisiaj mąż mnie już uspokajał mówiąc że się na pewno w końcu uda, No ale ja nie potrafię do tego tak podchodzić.
Mi też powtarza mój, że się uda. Dziś mi kupił prześliczny sweterek i świeczkę pachnącą (kocham takie świece) kiedy byłam w pracy żeby poprawić mu humor ❤

Cześć wszystkim. Jestem Anita i mam 27 lat. Podczytuje Was trochę i jestem w szoku ile my kobiety jesteśmy w stanie znieść fizycznie i psychicznie żeby mieć dzieci. O 1 ciążę staraliśmy się z mężem prawie 3 lata.. w maju urodziłam synka. Najszczęśliwszy moment na świecie, ale wszystko poszło nie tak i zmarł.. zaczęliśmy starać się ponownie, ale znowu nic się nie udaje. Napisałam na forum bo jest mi poprostu ciężko. Rodzina pociesza, ale myślę że tylko inne kobiety, które się starają i napotykają trudności mogą zrozumieć co czuje.

Cześć wszystkim. Jestem Anita i mam 27 lat. Podczytuje Was trochę i jestem w szoku ile my kobiety jesteśmy w stanie znieść fizycznie i psychicznie żeby mieć dzieci. O 1 ciążę staraliśmy się z mężem prawie 3 lata.. w maju urodziłam synka. Najszczęśliwszy moment na świecie, ale wszystko poszło nie tak i zmarł.. zaczęliśmy starać się ponownie, ale znowu nic się nie udaje. Napisałam na forum bo jest mi poprostu ciężko. Rodzina pociesza, ale myślę że tylko inne kobiety, które się starają i napotykają trudności mogą zrozumieć co czuje.
😭

Matko. Straszna tragedia. Nie wyobrażam sobie co musisz czuć. Bardzo ci współczuję 😭😭😭😭😭Wiesz co było powodem?

Matko. Straszna tragedia. Nie wyobrażam sobie co musisz czuć. Bardzo ci współczuję 😭😭😭😭😭Wiesz co było powodem?
W ciąży zdiagnozowano u małego zespół Downa. A tak wszystko było dobrze. Po porodzie w szpitalu wykryli, że dziecko ma spadki saturacji i przetransportowano go do szpitala do Poznania. Tam okazało się że ma mniejszą lewą komorę serca. W między czasie miał operację.. centralne wkłucie żeby nie kłuć go przy pobieraniu krwi. Pewnego dnia przestał oddychać i trafił na OIOM. Przestał oddawać mocz i miał problem z krwią która była cały czas przetaczana. W sumie żył tylko 12 dni. Ponoć doszło do niewydolność wielonarządowej. A w ciąży nawet lekarz na prenatalnych nie wykrył że coś jest nie tak z sercem.

Przeczytalam, że synek mial zespol downa. Zanim zaczniecie sie starac zbadajcie oboje kwas foliwoy, b13 i homocysteine. B12 musi byc na gornej granicy, homocysteina do staran najlepiej 6 dla was obojga. Kwas foliowy zamień na folian. Bardzo czesto zespolowi downa winna jest mutacja mthfr i nieprawidlowosci w tym co ci wyzej napisalam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie 8 dc i czyżby płodne się zaczęły

Przeczytalam, że synek mial zespol downa. Zanim zaczniecie sie starac zbadajcie oboje kwas foliwoy, b13 i homocysteine. B12 musi byc na gornej granicy, homocysteina do staran najlepiej 6 dla was obojga. Kwas foliowy zamień na folian. Bardzo czesto zespolowi downa winna jest mutacja mthfr i nieprawidlowosci w tym co ci wyzej napisalam.
Z zespołem Downa to wyszło, że na szczęście nie jesteśmy nosicielami z mężem.. po prostu los tak chciał.

reklama
Cz
Cześć !
Strasznie wspolczuje straty Synka…

Długo się starcie o kolejne dziecko?

Do góry