reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Sluchajcie jakie jaja 😂😂
Otwieram dzis skrzynke i patrze, że do mojego jakaś paczuszka. No to otwieram a tam witaminy ciążowe i jakieś ulotki. Pytam sie fo mojego o hu* chodzi 🤣 a ten do mnie, że zarejestrował się na darmowe próbki i akurat ciążowe mu wysłali 😂 śmieje się, że pewnie to znak 😂😂😂 oczywiscie brac nie bede bo mam lepsze ale...moze to faktycznie przepowiednia 😃
Oby to był znak :)

Ja dzisiaj jestem 5dpo i brzuch już boli jak na okres…

reklama
Ja od rana mam bóle podbrzusza i w ogole mega sie zle czuje. Rano moj wzial malego a ja poszlam spac. Potem w pracy to jak zombie tak wlekłam swoje zwłoki po podłodze prawie. Teraz juz lepiej ale ten brzuch dalej boli, nie wiem czemu tak. Boje sie, że ta endometrioza już poważnie się rozrosła i sie nie uda 😭😭😭 ciagle mysle tylko ze sie nie uda 😔

Ja od rana mam bóle podbrzusza i w ogole mega sie zle czuje. Rano moj wzial malego a ja poszlam spac. Potem w pracy to jak zombie tak wlekłam swoje zwłoki po podłodze prawie. Teraz juz lepiej ale ten brzuch dalej boli, nie wiem czemu tak. Boje sie, że ta endometrioza już poważnie się rozrosła i sie nie uda 😭😭😭 ciagle mysle tylko ze sie nie uda 😔
Na pewno będzie dobrze 🙂 nie ma co się źle nastawiać

reklama
Ja też ciagle mam takie myśli. Już mnie zaczął boleć brzuch, więc myślę że 2-3 dni i dostanę okres.
Dzisiaj mąż mnie już uspokajał mówiąc że się na pewno w końcu uda, No ale ja nie potrafię do tego tak podchodzić.

Do góry