reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
W ciąży zdiagnozowano u małego zespół Downa. A tak wszystko było dobrze. Po porodzie w szpitalu wykryli, że dziecko ma spadki saturacji i przetransportowano go do szpitala do Poznania. Tam okazało się że ma mniejszą lewą komorę serca. W między czasie miał operację.. centralne wkłucie żeby nie kłuć go przy pobieraniu krwi. Pewnego dnia przestał oddychać i trafił na OIOM. Przestał oddawać mocz i miał problem z krwią która była cały czas przetaczana. W sumie żył tylko 12 dni. Ponoć doszło do niewydolność wielonarządowej. A w ciąży nawet lekarz na prenatalnych nie wykrył że coś jest nie tak z sercem.
Tak bardzo mi przykro 😭 Ja też jestem po stracie, więc zdaje sobie sprawę z tego co czujesz..
Ja jestem tutaj bo jeszcze z mężem się staramy, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam.
Nie wiem czy bardziej chce być w ciąży, czy bardziej się boje że sytuacja się powtórzy 🥺🥺
Trzymam ogromnie za Ciebie kciuki i przytulam ❤️❤️

Dziewczyny pomóżcie!
Dzisiaj 16 dc, testy owu negatywne, śluz a’la płodny był tylko jeden dzień (gdzies w okolicy 10dc), wczoraj ból jajnika (tego, gdzie lekarz widział dorastające pecherzyki) więc jestem totalnie załamana tym cyklem, bo wszystko się rozregulowało 🥺
Ale przed chwilą będąc w toalecie na papierze była delikatna strużka krwi i mini skrzep - czy to jakimś cudem mogło być plamienie implementacyjne? Czy to może być kolejna @?
Jestem w 2 cyklu po odstawieniu anty, normalnie cykle ok. 30-32 dni i pierwszy raz mam taką sytuacje 😳

Dziewczyny pomóżcie!
Dzisiaj 16 dc, testy owu negatywne, śluz a’la płodny był tylko jeden dzień (gdzies w okolicy 10dc), wczoraj ból jajnika (tego, gdzie lekarz widział dorastające pecherzyki) więc jestem totalnie załamana tym cyklem, bo wszystko się rozregulowało 🥺
Ale przed chwilą będąc w toalecie na papierze była delikatna strużka krwi i mini skrzep - czy to jakimś cudem mogło być plamienie implementacyjne? Czy to może być kolejna @?
Jestem w 2 cyklu po odstawieniu anty, normalnie cykle ok. 30-32 dni i pierwszy raz mam taką sytuacje 😳
Chyba jedynym rozsądnym wyjściem jest poczekać do dnia kalendarzowego okresu. Swoją drogą, zbijam piątkę w związku z cyklem, z którego nic nie wychodzi i nic nie wynika. Ja po obserwacji śluzu mogę stwierdzić, ze moje płodne trwały 11 dni 🙈

Dziewczyny pomóżcie!
Po odstaqieniu antykoncepcji hormony normować się mogą przed 6 miesięcy więc w tym czasie możliwe są przeróżne cuda. Ja bym nie obstawiała implantacji ale wiadomo, różnie jest

Tak bardzo mi przykro 😭 Ja też jestem po stracie, więc zdaje sobie sprawę z tego co czujesz..
Ja jestem tutaj bo jeszcze z mężem się staramy, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam.
Nie wiem czy bardziej chce być w ciąży, czy bardziej się boje że sytuacja się powtórzy 🥺🥺
Trzymam ogromnie za Ciebie kciuki i przytulam ❤️❤️
A można wiedzieć czemu jesteś po stracie? Może pisałaś na forum, ale gdzieś nie doczytałam. Długo się staracie? Też tak mam że chce być w ciąży a z drugiej strony boję się że znowu wydarzy się coś złego. Również trzymam kciuki za Ciebie. ♥️

Dziewczyny progesteron nie jest za niski ?

Załączniki

• 20AA23A9-3F7C-4ED5-A1E7-D8A4E6D8DD2F.png
    20AA23A9-3F7C-4ED5-A1E7-D8A4E6D8DD2F.png
    70,4 KB · Wyświetleń: 95
  • 4B4DAF70-3CF4-4BE5-968D-48DEEE87930C.png
    4B4DAF70-3CF4-4BE5-968D-48DEEE87930C.png
    66,4 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry