reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja bardzo mocno wierzyłam w pierwszy, drugi i trzeci cykl starań a teraz moja wiara jest już prawie znikoma... pozwalam się zaskoczyć 😂😂
A strach jest większy odkąd zaczelam czytać wpisy tu na forum szczerze mówiąc... w moim otoczeniu raczej same szczęśliwe zakończenia (albo o tych mniej szczęsliwych się nie mówi po prostu )
My staraliśmy się 3 razy i za każdym zaszłam w 1 cyklu więc mam ciupkę nadzieji, że i tym razem wyjdzie ale jednocześnie jest to chyba nie możliwe aby do 4 razy sztuka także nie jestem aż tak nastawiona choć głęboko wierzę aby się udało.

reklama
Ja mam dzisiaj 21 dzień cyklu a owulacji dalej nie ma, chociaż śluz się zmienia, brzuch mnie trochę ćmi… nie podobają mi się takie rozregulowane cykle, zawsze byłam jak szwajcarski zegarek.

Ja umieram. Jestem już na silnych przeciwbólowych bo było bardzo źle. Ból taki jak po odejściu wód gdy nadszedł poród 😭 muszę to przetrwać! Nie dam się tej endometriozie. Cierpię ale jutro będzie lepiej. Najgorzej jak zejdą leki w czasie snu. Bo jak nie zdążę zażyć to będzie masakra.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja umieram. Jestem już na silnych przeciwbólowych bo było bardzo źle. Ból taki jak po odejściu wód gdy nadszedł poród 😭 muszę to przetrwać! Nie dam się tej endometriozie. Cierpię ale jutro będzie lepiej. Najgorzej jak zejdą leki w czasie snu. Bo jak nie zdążę zażyć to będzie masakra.
Az tak boli? Ja mam zawsze bolesny 1 dzień ale jeden ketonal 50 mg załatwia sprawę. Bierzesz coś mocnego?

Do góry