U
użytkowniczka Co
Gość
SuperDziewczyny nie wytrzymałam….
Zrobiłam drugie test z rossmanna…
Wyglada tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperDziewczyny nie wytrzymałam….
Zrobiłam drugie test z rossmanna…
Wyglada tak
No na żywo jest jak lekko fioletowa…Nie wiem jak na żywo ale na moim tel wyglada jak szara
U mnie różowaNo na żywo jest jak lekko fioletowa…
Na moim tez wyglada tak szarawo inaczej niż na żywo..
Lecę po pracy na bete i proga od razu zrobie…U mnie delikatnie różem daje. Albom ślepa. No nic, ja bym tu juz tupała za beta co by wiedzieć. Le moze ja tak reaguje, bo obstawa lekami jest.
Jak okaze się ze jestem to mogę na Ciebie kaszlećKurza twarz, nie możecie mnie zarazić ciąża? moge leżeć, nie uprawiać seksu, wiele bede w stanie znieść. Ale proszę mnie zarazić.
Haha nie martw się 20 testów juz obsikalam w tym cykluWłaśnie! A to, ze cos poboli nie oznacza w sumie nic. Ja tam bym strzelała testy mogło później sie zagnieździć
Ja też poproszęJak okaze się ze jestem to mogę na Ciebie kaszleć
Ja też i nadal nie dostałam okresu, a na testach biel, denerwujące to jestHaha nie martw się 20 testów juz obsikalam w tym cyklu
To jedziemy na tym samym wózkuJa też i nadal nie dostałam okresu, a na testach biel, denerwujące to jest
Zazdro. Mniej pracy i oby szybko Ci zleciało !Przykro. ja właśnie zbieram sie do pracy, dobrze ze tylko 6 godzin. I długi weekend mi sie zaczyna.