Blondi_87
Fanka BB :)
To na mnie od razu też kaszlnij bo owulka za rogiemJak okaze się ze jestem to mogę na Ciebie kaszleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na mnie od razu też kaszlnij bo owulka za rogiemJak okaze się ze jestem to mogę na Ciebie kaszleć
Teraz już bardziej „ciążowa”No na żywo jest jak lekko fioletowa…
Na moim tez wyglada tak szarawo inaczej niż na żywo..
Przykro miChyba juz jednak nie będzie konieczne jutrzejsze testowanie śluz różowy już widoczny... także witaj 11cs....
Robiliście jakieś badania? 11 miesięcy starań to już jest trochę. Przykro miChyba juz jednak nie będzie konieczne jutrzejsze testowanie śluz różowy już widoczny... także witaj 11cs....
Ile dni po owu jesteś?Dziewczyny, jak to możliwe że testy owulacyjne są cały czas pozytywne? To test z teraz, ma minutę. A ja zaraz umrę z bólu tak mnie boli podbrzusze zdjęcie z lampą więc może nie wyglądać na taką ciemna kreskę ale jest bardzo ciemnaZobacz załącznik 1333486
Wstawiam wyraźniejsze Zobacz załącznik 1333487
Nie wiem mialam okres 7 października, ale jestem po odstawieniu tabletek, a od jakichś 4 dni bolały mnie jajniki, dzisiaj boli podbrzusze cały dzień bez przerwy i teoretycznie tak bolał mnie zawsze brzuch w trakcie owulacji i to najciemniejszy test w tym cyklu. Nie rozumiem o co tutaj chodzi, ale spodziewałam się, że po odstawieniu może być dziwnie z moim cyklemIle dni po owu jesteś?