reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A ja właśnie po pracy 😁 ja bym sobie bete zrobiła u siebie w pracy ale nie moge😆 w sensie nie może to wyjść bo jestem przed przedłużeniem umowy... w prywatnych laboratoriach mi się nie opłaca 😬 ale w ostateczności nie będę miała wyboru. Poszukam gdzie taniej 😉

Dziewczyny, jak to możliwe że testy owulacyjne są cały czas pozytywne? To test z teraz, ma minutę. A ja zaraz umrę z bólu tak mnie boli podbrzusze zdjęcie z lampą więc może nie wyglądać na taką ciemna kreskę ale jest bardzo ciemnaZobacz załącznik 1333486

Wstawiam wyraźniejsze
9FD62B87-3972-48E6-9024-3A984370E81A.jpeg

reklama
Ile dni po owu jesteś?
Nie wiem😅 mialam okres 7 października, ale jestem po odstawieniu tabletek, a od jakichś 4 dni bolały mnie jajniki, dzisiaj boli podbrzusze cały dzień bez przerwy i teoretycznie tak bolał mnie zawsze brzuch w trakcie owulacji i to najciemniejszy test w tym cyklu. Nie rozumiem o co tutaj chodzi, ale spodziewałam się, że po odstawieniu może być dziwnie z moim cyklem

Do góry