reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Moja młodsza siostra miała 4650g. Poród miała oczywiście naturalny... Ale to było trochę lat temu. Na szczęście moja mama rodziła ekspresowo i bezproblemowo (niestety tego po niej akurat nie odziedziczyłam😠 ) więc wszystko skończyło się dobrze

Moja koleżanka naturalnie po cc urodziła ponad 5kg synka :) bo nikt się nie spodziewał. Nie pękła, nie nacięli jej. Poród był całkiem ok. Są po prostu kobiety, które na luzie urodzą 5kg i takie, które nie dadzą rady nawet 2kg

Ja mój drugi poród wspominam super i bardzo żałuję, ze dałam się za pierwszym razem namówić na cc - do operacji się nie nadaję ;)

reklama
Nigdy tak na @ nie czekałam jak teraz 🤣
O 1 staralismy sie tak spontanicznie. Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne w połowie cyklu nawet wtedy 😂😂😂 a tu już plany by zacząć od listopada są dobre pół roku 😀 ahhh ja jestem taka niecierpliwa 😆

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jezu kobitki czy was tez na 9 dni przed okresem, 8 dni po owu strasznie kłuje jeden nieszczęsny jajnik ? Takie co chwile kłucia albo uczucie jakby ktoś szpilkę w jajnik wbijał. Oszaleć można bo siedzę w pracy i nagle się wzdrygnął po takie ukłucie z nienacka😄

Do góry