reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Jezu kobitki czy was tez na 9 dni przed okresem, 8 dni po owu strasznie kłuje jeden nieszczęsny jajnik ? Takie co chwile kłucia albo uczucie jakby ktoś szpilkę w jajnik wbijał. Oszaleć można bo siedzę w pracy i nagle się wzdrygnął po takie ukłucie z nienacka😄
Zdarzało mi się choć na samą owulację nie mam żadnego bólu 🤣

reklama
Jezu kobitki czy was tez na 9 dni przed okresem, 8 dni po owu strasznie kłuje jeden nieszczęsny jajnik ? Takie co chwile kłucia albo uczucie jakby ktoś szpilkę w jajnik wbijał. Oszaleć można bo siedzę w pracy i nagle się wzdrygnął po takie ukłucie z nienacka😄
Ja tak miałam w poprzednich kilku cyklach…
Jakby igle od srodka ni ktoś wbijał…

Dziewczyny nie wytrzymałam….😂😂😂
Zrobiłam drugie test z rossmanna…
Wyglada tak

Załączniki

• 033DE84C-5B76-4F0B-A224-B8F83DA8AB14.jpeg
    033DE84C-5B76-4F0B-A224-B8F83DA8AB14.jpeg
    360 KB · Wyświetleń: 80
Fajnie że na wątku pojawiły się prawdopodobnie dwa dzidziusie😉. Ja polecam co czekam na owu... dziś 17 dzień cyklu a testy jej nie wskazują. Albo za zna się jutro wybarwiać albo coś się znowu poprzestawiało. W tym cyklu zaliczyłam ostre zapalenie pęcherza więc kto wie.

reklama
Do góry