Oo kochana to ja też dostałam okres 7 października ale już ten prawdziwy natomiast w 1 cyklu po odstawieniu też mnie bolało podbrzusze jak miałam owu (chyba) po 8 dniach zbadałam tylko progesteron żeby sprawdzić. Ale już mnie tak niestety bolało do @, czyli od 28 września do 7 października.Nie wiem mialam okres 7 października, ale jestem po odstawieniu tabletek, a od jakichś 4 dni bolały mnie jajniki, dzisiaj boli podbrzusze cały dzień bez przerwy i teoretycznie tak bolał mnie zawsze brzuch w trakcie owulacji i to najciemniejszy test w tym cyklu. Nie rozumiem o co tutaj chodzi, ale spodziewałam się, że po odstawieniu może być dziwnie z moim cyklem
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja idę w poniedziałek na badania, zrobię też progesteron, tak mnie boli brzuch że chodzę zgięta w półOo kochana to ja też dostałam okres 7 października ale już ten prawdziwy natomiast w 1 cyklu po odstawieniu też mnie bolało podbrzusze jak miałam owu (chyba) po 8 dniach zbadałam tylko progesteron żeby sprawdzić. Ale już mnie tak niestety bolało do @, czyli od 28 września do 7 października.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja miałam pozytywne jak się okazało,że jestem w ciażyDziewczyny, jak to możliwe że testy owulacyjne są cały czas pozytywne? To test z teraz, ma minutę. A ja zaraz umrę z bólu tak mnie boli podbrzusze zdjęcie z lampą więc może nie wyglądać na taką ciemna kreskę ale jest bardzo ciemnaZobacz załącznik 1333486
Wstawiam wyraźniejsze Zobacz załącznik 1333487
Może zatestuj?
U
użytkowniczka Co
Gość
Robiłam już z 20 testów negatywne. A ból jak na owulacje, więc może to faktycznie owulacjaJa miałam pozytywne jak się okazało,że jestem w ciaży
Może zatestuj?
L
Lebkuchen_mum
Gość
A wczesniej nie robilas testow owulacyjnych? Skoro 7.10 byla ostatnia miesiaczka to sporo już temu.Robiłam już z 20 testów negatywne. A ból jak na owulacje, więc może to faktycznie owulacja
U
użytkowniczka Co
Gość
Robiłam i 19.10 tez był pozytywny. Dlatego tego zupełnie nie rozumiem.A wczesniej nie robilas testow owulacyjnych? Skoro 7.10 byla ostatnia miesiaczka to sporo już temu.
Weronik@29
Fanka BB :)
Jeszcze nie... mialam zamiar iść teraz ale ciekawe czy w poniedzialek jeszcze bedzie okres żeby isc na krew. Ginek kazala 2 3 dc .Robiliście jakieś badania? 11 miesięcy starań to już jest trochę. Przykro mi
Juz mialam to zrobic 2 msc temu. Ale zawsze cos wypadalo to choroba to praca i ooo...
Weronik@29
Robiłam i 19.10 tez był pozytywny. Dlatego tego zupełnie nie rozumiem.
Słyszałam juz na forum że niektórym dziewczynom az do okresu wychodzą owulacyjne pozytywne.. nie wiem czemu. Jednak pik to nie jest
U
użytkowniczka Co
Gość
Kreska testowa to ta ciemniejszaSłyszałam juz na forum że niektórym dziewczynom az do okresu wychodzą owulacyjne pozytywne.. nie wiem czemu. Jednak pik to nie jest
reklama
Weronik@29
O kurcze faktycznie a wtedy co testowalas tez mialas Pik?Kreska testowa to ta ciemniejsza
Podziel się: