reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Nie wiem😅 mialam okres 7 października, ale jestem po odstawieniu tabletek, a od jakichś 4 dni bolały mnie jajniki, dzisiaj boli podbrzusze cały dzień bez przerwy i teoretycznie tak bolał mnie zawsze brzuch w trakcie owulacji i to najciemniejszy test w tym cyklu. Nie rozumiem o co tutaj chodzi, ale spodziewałam się, że po odstawieniu może być dziwnie z moim cyklem
Oo kochana to ja też dostałam okres 7 października ale już ten prawdziwy😆 natomiast w 1 cyklu po odstawieniu też mnie bolało podbrzusze jak miałam owu (chyba) 😑 po 8 dniach zbadałam tylko progesteron żeby sprawdzić. Ale już mnie tak niestety bolało do @, czyli od 28 września do 7 października.

reklama
Oo kochana to ja też dostałam okres 7 października ale już ten prawdziwy😆 natomiast w 1 cyklu po odstawieniu też mnie bolało podbrzusze jak miałam owu (chyba) 😑 po 8 dniach zbadałam tylko progesteron żeby sprawdzić. Ale już mnie tak niestety bolało do @, czyli od 28 września do 7 października.
Ja idę w poniedziałek na badania, zrobię też progesteron, tak mnie boli brzuch że chodzę zgięta w pół😅

reklama
Do góry