reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Nie mam jak dziś zrobic, bo nie znam labolatorium które pobiera krew po 16..:/
A z pracy się nie wyrwę:/
Mogę isc tylko przed praca…
Rozumiem... No to w takim razie zależy już od Ciebie 🙂 ja jestem niecierpliwa poszłabym już jutro by wiedzieć 🤣 a po ostatniej ciąży wiem że paniczna obserwacja bety z pięknymi przyrostami i tak nic mi nie dała i pewnie poszłabym potem we wtorek 😁

reklama
Rozumiem... No to w takim razie zależy już od Ciebie 🙂 ja jestem niecierpliwa poszłabym już jutro by wiedzieć 🤣 a po ostatniej ciąży wiem że paniczna obserwacja bety z pięknymi przyrostami i tak nic mi nie dała i pewnie poszłabym potem we wtorek 😁
Pewnie tez nie wytrzymam i polecę jutro przed praca :)

I dobrze jest badać mniej więcej o tej samej porze dnia. Bo ja zaczniesz sprawdzać wysokość to się okaże że w ciągu dnia się trochę zmienia 😉 a poza tym to tak jak dziewczyny pisały. Chociaż ja też mam trochę problem z określeniem czy jest otwarta już czy nie, ale czytałam gdzieś że po porodach tak może być że szyjka jest jakby lekko niedomnknięta cały czas (a moje drugie dziecie mnie trochę dowaliło bo miała 4kg, może to też pokłosie tego).
Wow 4kg? 😳 to mój drobinka był przy twoim 😂 2900 g i 47cm z 37 tygodnia

reklama
Moja teściowa jeden 4300, drugi 4600 :D niesamowicie się bałam tych genów.
Syn miał szansę, ale cc w 38tc - 3500g, córka w sn 41tc 3100g :)
Moja młodsza siostra miała 4650g. Poród miała oczywiście naturalny... Ale to było trochę lat temu. Na szczęście moja mama rodziła ekspresowo i bezproblemowo (niestety tego po niej akurat nie odziedziczyłam😠 ) więc wszystko skończyło się dobrze

Do góry