reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie na płodne zawsze wysoko napuchnieta i otwarta . Później twardnieje i sie zamyka na okres opada i lekko sie otwiera. Mam wprawe juz w badaniu bo robie to juz jakis czas 😉tez sie wprawicie.

Teraz niby okres powinnam dostac a szyjka twarda wysoko i zamknieta 🙈śluz blyszczaco biały. Zwykle mam sahare na okres
Podobno po szyjce można właśnie bardzo szybko stwierdzić że doszło do zagnieżdżania ale faktycznie trzeba mieć wprawę.
Życzę z całego serca żeby to było to 🥰

W ogóle zazdraszam wszystkim testującym na dniach, bo ja już się pożegnałam z nadzieją i lipcowymi terminami, mam okres, beznadziejny humor i zero chęci na starania w tym miesiącu na razie. Liczę tylko na to że hormony zadziałają i ochota na przytulanki też przyjdzie o czasie...

reklama
Dziewczyny te moje testy to chyba jednak nie są te mega czułe 10.. myślicie że jest nadzieja na ciążę 🙈póki co krzyż nie boli i okresu nie ma . Zastanawiam sie czy nie zrobic jutro innej firmy i tego czulego jak mnie nie nawiedzi małpa

Najlepiej poświeć sobie tam latarką. Ja wczoraj tak robiłam jak też mi się wydawała taka szara. A pod światło jednak jasny róż 😉
Jak świece latarka to jest bardziej widoczny… ale mój tel nie zrobi zdjęcia z latarka wlaczona…

Zaraz chyba polecę do apteki po nastepny..😂

A tak się zapierałam ze w tym cyklu tylko beta 😂

Dziewczyny te moje testy to chyba jednak nie są te mega czułe 10.. myślicie że jest nadzieja na ciążę 🙈póki co krzyż nie boli i okresu nie ma . Zastanawiam sie czy nie zrobic jutro innej firmy i tego czulego jak mnie nie nawiedzi małpa
Zrób czuły jutro, jeśli nie dostaniesz @…

Ja tez tak co cykl wariuje…:(

Moze bete zrob po prostu zamiast testowac i domyslac sie
Ja dlugo mialam jasne kreski a niektóre dziewczyny mialy i nie było z nich ciąży
Właśnie wiem, wiec podchodzę do tego na spokojnie…
Choć mi fabryczne nie wychodziły nigdy na testach ale wiem ze test testowi nie równy…

Zastanawiam się tylko czy nie wstrzymać się z beta do poniedziałku, bo jak zrobie jutro to w niedziele nie będę miała gdzie powtorzyc…:/

Właśnie wiem, wiec podchodzę do tego na spokojnie…
Choć mi fabryczne nie wychodziły nigdy na testach ale wiem ze test testowi nie równy…

Zastanawiam się tylko czy nie wstrzymać się z beta do poniedziałku, bo jak zrobie jutro to w niedziele nie będę miała gdzie powtorzyc…:/
A jak zrobisz dziś to nie możesz powtórzyć w sobotę?
Bo w sobotę to laboratoria często są czynne

reklama
Do góry