reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

No wlasnie ja nie umiem wyczuc czy otwarta czy zamknieta. Zawsze mi sie wydaje taka sama tylko na innej wysokosci 🤦‍♀️
Ja mam wrażenie ze jak jest zamknięta to jest w niej otworek w kształcie kreski a jak otwarta to robi się okrągły…tak ja to wyczuwam;)
A jak wysoko to ledwo palcem dosięgam..
A jak nisko to bez problemu..
No i u mnie przed okresem jest zawsze obolała…

reklama
U mnie na płodne zawsze wysoko napuchnieta i otwarta . Później twardnieje i sie zamyka na okres opada i lekko sie otwiera. Mam wprawe juz w badaniu bo robie to juz jakis czas 😉tez sie wprawicie.

Teraz niby okres powinnam dostac a szyjka twarda wysoko i zamknieta 🙈śluz blyszczaco biały. Zwykle mam sahare na okres

Widać kreseczkę 🙂
Ile dni po owu jesteś?
Wiesz ciezko mi powiedzieć, bo nie wyczułam w tym cyklu płodnych..ani boli, ani śluzu…
Ale cykle mam 26-27dni…
Testów owu nie robiłam w weekend gdy najprawdopodobniej była owu..
Ale zwykle owu mam między 11-13 dniem…

Niestety obawiam się ze to jednak cień fabrycznej kreski…:/

Wiesz ciezko mi powiedzieć, bo nie wyczułam w tym cyklu płodnych..ani boli, ani śluzu…
Ale cykle mam 26-27dni…
Testów owu nie robiłam w weekend gdy najprawdopodobniej była owu..
Ale zwykle owu mam między 11-13 dniem…

Niestety obawiam się ze to jednak cień fabrycznej kreski…:/
Najlepiej poświeć sobie tam latarką. Ja wczoraj tak robiłam jak też mi się wydawała taka szara. A pod światło jednak jasny róż 😉

reklama
Ooo dzieki. Wieczorem sprawdzę i zapiszę sobie jak to odczuwam 😃
I dobrze jest badać mniej więcej o tej samej porze dnia. Bo ja zaczniesz sprawdzać wysokość to się okaże że w ciągu dnia się trochę zmienia 😉 a poza tym to tak jak dziewczyny pisały. Chociaż ja też mam trochę problem z określeniem czy jest otwarta już czy nie, ale czytałam gdzieś że po porodach tak może być że szyjka jest jakby lekko niedomnknięta cały czas (a moje drugie dziecie mnie trochę dowaliło bo miała 4kg, może to też pokłosie tego).

Do góry