reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny ja juz nie mam sil. Od wczoraj podcieka mi mocz tak co chwile po kropelce 😭 dopiero 3 dni temu skonczylam amtybiotyk na pecherz. Wynik z cewki moczowej prawidłowy,nic nie wyszlo. Urologa mam na 15.11 i jakies badanie ma mi robi cystoskopia czy cos chyba takiego. Nie jest to podciekanie spowodowane za slabymi miesniami czy efektem porodu bo mialam to juz przed ciaza. Zaczelo sie w momencie tych infekxji. Fizjoterapeuta uroginekologiczny badal mnie w maju i szystko jest super. Po miesniach nie widac nawet że rodziłam . Co ja moge jeszcze zrobic, gdzie szukac 😭
Miałam takie problemy po porodzie i ciagle nawracające infekcje…
W końcu jak przestałam karmić dali mi Monural… silny antybiotyk w jednej tabletce i jak reka odjął… od 11 lat mam święty spokoj…

reklama
Do góry