reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Niby też powinnam mieć jutro okres, ale że odstawiłam tabletki to z tym różnie może być. Wczoraj test negatywny, a dzisiaj wyszedł nieważny, bo nawet się nie pokazała kontrolna kreska

L
Lebkuchen_mum
Gość
To my równo idziemy bo mi wypada wlasnie na soboteA ja @ najwcześniej w sobotę dostanę. Chociaż łudzę się że nie przyjdziezrobiłam rano proga, ale jeszcze nie mam wyników...

Mi sobota lub niedziela…To my równo idziemy bo mi wypada wlasnie na sobote![]()
Jak po wizycie u dentysty? Obyło się bez antybiotyku?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ooo zapomnialam napisacMi sobota lub niedziela…
Jak po wizycie u dentysty? Obyło się bez antybiotyku?

Nowa103
Fanka BB :)
Ja odkąd zaczęliśmy się starać to wzięłam chyba więcej leków i antybiotyków niż przez całe dotychczasowe życieJuż czuję jak mi się rozjedzie nowy cykl. Jestem po antybiotyku na pęcherz i antybiotyku na zapalenie dziąseł który nie pomógł i idę dziś do dentysty gdzie pewnie dostanę kolejny antybiotykdlaczego akurat teraz jak za kilka dni zaczniemy starania. No w sumie @ dopiero bedzie w weekend więc do owulki jeszcze trochę ale stresuje mnie to,że się tyle antybiotyków teraz nałykam.

L
Lebkuchen_mum
Gość
No wlasnie u mnie jak na zlosc twraz wszystko sie poskładałoJa odkąd zaczęliśmy się starać to wzięłam chyba więcej leków i antybiotyków niż przez całe dotychczasowe życiejakoś tak niby człowiek o siebie zaczął bardziej dbać a tu wszystko na odwrót
![]()
G
Gosha1405
Gość
Jestem Gosia, mam 38 lat i to nasz pierwszy cykl w staraniach o drugiego bąbla. Z pierwszą ciążą poszło nawet szybko bo po 3 cyklach byly już 2 kreski na teście. Pierwszy synek urodzony w lipcu 2020 był karmiony piersią do prawie 15 miesiąca co blokowało owulacje więc już wiecej cyca nie dostaje. Oby i tym razem szybko poszło
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Te 2 kreski na teście to najpiękniejszy widok na swiecie
❤

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Te 2 kreski na teście to najpiękniejszy widok na swiecie

reklama
Jestem Jola. 38 lat. Cora ma juz 3,5 roku. Staramy sie o dzidziusia od lutego. Cora byla troche przez przypadek i myslalam ze z 2 dzieckiem nie bedzie problemu wiec odwlekalam decyzje o drugim dziecku chyba za dlugo
spodziewalam sie ze moze nie wyjsc za pierwszym razem ale nie spodziewalam sie za 10 miesiecy i nic
testy owulacyjne krzycza ze owu jest. Okres jak w zegarku co 25 dni. Gine potwierdzal pecherzyk. I nic... miesiac temu niestety pecherzyk wydal sie gine maly wiec polecila mi miovelie. Kupilam jem/pije ale bez przekonania ze pomoze czy wogole potrzebna... tylko piersi mam wrazenie po niej jakos dziwnie urosly wiec moze jest plus
strasznie doluja negatywne testy co miesiac i ta bezsilnosc... plus stres ze to juz 38 lat wiec na staranie za duzo czasu nie ma...
Podziel się: